Battleborn

Een buitengewone groep badass helden werkt samen om de laatste ster van het heelal te beschermen tegen een mysterieus kwaad in deze next-gen shooter van de makers van Borderlands. Om te slagen moet je elk type personage en wapen benutten dat je maar kunt bedenken: van cyborg-havikmensen en samurai-vampiers tot spierbundels met miniguns. Je kunt hakken en afweren, rennen en schieten, toveren en rennen, of je vijanden gewoon omver knallen terwijl je je eigen team helden opbouwt en uitbreidt. Kies een held en vecht alleen of samen met vrienden door verhaalmissies, of neem het tegen ze op in razendsnelle competitieve multiplayermatches.

- Verhaalmodus: Battleborns verhaalmodus is een ervaring die je volledig in je eentje kunt beleven, of samen met tot wel vijf vrienden via splitscreen of online.
- 25 speelbare helden: Battleborn bevat een diepgaande selectie van 25 speelbare helden, elk met een eigen persoonlijkheid en unieke wapens en krachten.
- Competitieve multiplayer: Battleborns teamgebonden competitieve multiplayer ondersteunt 10 spelers in 5-tegen-5 online matches en bevat drie verschillende  speltypes.
- Continu progressiesysteem: Alle ervaringspunten, of ze nu verdiend zijn in Battleborns verhaalmodus of in de competitieve multiplayer, dragen bij aan de Character Rank van personages en aan de Command Rank van je spelersprofiel.
- Helix-systeem: Battleborns versnelde groeisysteem stelt spelers in staat om een personage van level 1 naar level 10 te krijgen en alle unieke wapens en krachten van een held te ervaren in één verhaalmissie of multiplayermatch.

wapens en krachten van een held te ervaren in één verhaalmissie of multiplayermatch.

"Stylish en boordevol actie" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/battleborn-review

Platform:

Voor 20 uur besteld, morgen in huis

Niet beschikbaar voor thuislevering
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 3/5/2016
EAN 5026555284448
Aantal spelers Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Grof taalgebruik
Publisher 2K Games

Game Trailers