Red Dead Redemption Game of The Year Edition

De Red Dead Redemption Game of The Year Edition bevat de volledige versies van Red Dead Redemption, de Red Dead Redemption - Undead Nightmare uitbreiding en alle online multiplayer content.

--------------

Red Dead Redemption

De eeuwwisseling naar de 20e eeuw - chaotische woestenijen komen onder de controle van de regering. Tijdens de verspreiding van de industriële revolutie wordt een voormalig balling, John Marston, op pad gestuurd om langs de Amerikaanse grenzen de wet te handhaven. John Marston is hoofdrolspeler in Red Dead Redemption, de nieuwste telg van Rockstar San Diego, dezelfde studio die 5 jaar geleden Red Dead Revolver op de PS2 en Xbox uitbracht. Red Dead Revolver prees de revolverheld. In Redemption zien we hoe het beruchte leven van de cowboy met uitsterven bedreigd wordt.

Once Upon a Time

De game speelt zich af in 1908. Jij bent John Marston, een voormalige outlaw die de grens met Mexico moet bewaken en de wet handhaven wanneer nodig. Maar zijn verleden als outlaw blijft hem achtervolgen. Rockstar houdt de lippen stijf en vertelt verder geen woord over het verhaal maar de recente trailers geven aan dat John's acties wellicht invloed gaan uitoefenen op de Mexicaanse Revolutie in 1910. Net als in GTA IV zullen enkele cruciale beslissingen een invloed hebben op het verdere verloop van het verhaal. De Amerikaanse wetgeving zit momenteel in een overgangsfase. De eerste federale overheidsdienst wordt tot leven geroepen. Dat ook deze federale agenten corrupt zijn, verbaast niemand. Wanneer John Marston beslist om The Bureau, de voorloper van de FBI te helpen, loopt alles mis.

The Wild Bunch

John Marston's lijdensweg start in Frontier maar naarmate je vordert, reis je af naar de twee andere gebieden: Mexico en het noorden. Tussen deze drie immense spelgebieden kan je vrij reizen, vermits je het spelgebied reeds hebt vrijgespeeld. Red Dead Redemption verschilt in deze zin amper van Grand Theft Auto. Zwerven door het woeste landschap doe je met paard, kar of trein. Je paard is jouw belangrijkste bondgenoot. In de wereld van Red Dead Redemption kan je een tam paard kopen of stelen maar je kan ook zelf je paard temmen en laten gehoorzamen. Eens je paard getemd is, a.d.h.v. een leuk minigame, zal hij eeuwig aan je zijde staan. Gaat een dief met je paard lopen dan hoef je maar te fluiten om de hi-jacker van de rug van het paard te laten werpen. Het ecosysteem beschikt over 40 verschillende diersoorten van aasgieren tot coyotes en slangen. Sommige van deze wilde dieren hebben ook nut. Als je in de verte enkele aasgieren in de lucht ziet cirkelen dan check je best eens wat er te vinden valt. Een dode cowboy laat meestal ook enkele kostbare spullen achter.

The Bad & The Ugly

Je zou denken dat het wettenloze wilde westen een heerlijk speelterrein is waar je kan doen en laten wat je wil maar niets is minder waar. Een schietgrage John Marston zal snel een prijzige bounty (neen, niet de kokosgevulde lekkernij) op zijn hoofd hebben staan. Maar je bent niet de enige waarvan je 'Wanted - Dead or Alive'-postertjes ziet hangen. Je kan zelf ook op gezochte outlaws jagen. De game zit trouwens vol met mini-opdrachten zoals premiejagen, schatten zoeken, jagen op buffalo's, pokeren,... Aan afwisseling ontbreekt de game niets. Maar de westernfan zal zich het meest verheugen aan het knappe detail, de exceptionele verhaallijn en de kleurrijke personages. Doorheen de wereld ontmoet je willekeurige figuren die in uiteenlopende situaties terecht komen. Het 'Dynamic Events System' schotelt de speler diverse situaties voor die hij op verschillende manieren kan oplossen. Naast het creëren van een geloofwaardige setting geven deze interactieve situaties je de mogelijkheid om beloningen te krijgen. Maar laat je niet misleiden, want in het Wilde Westen kan alles lelijk mislopen.

- Ontworpen met Rockstar's in-house game engine, de RAGE-engine. De grafische motor die ook gebruikt werd bij de ontwikkeling van GTA IV.
- Open wereld game met een rauw westernverhaal en een sfeervolle soundtrack.
- Dynamisch weersysteem met een dag- en nachtcyclus.
- Dead Eye mode - Slow-motion mode waarin je 6 verschillende doelen kan selecteren en/òf in slow-motion schieten.
- Waanzinnige veel gameplayvariatie dankzij het 'Dynamic Events System' - Gebruik een lasso om te premiejagen, jaag op de lokale dieren, roof treinen, speel poker,...
- Online Multiplayer - Coöperatieve spelmodes voor 2-7 spelers en competitieve spelmodes voor 2-16 spelers.

--------------

Red Dead Redemption - Undead Nightmare

Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd: hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. ln een wanhopige poging zijn gezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven en een medicijn te vinden.

Nieuwe multiplayer uitdagingen

Neem het op tegen de zombies in de speltypes Co-Op en Competitive. Val aan en verdedig in het speltype Stronghold of probeer grond te veroveren in Land Grab. Speel als de legendarische personages uit Red Dead Revolver of kies je favoriete personage uit Red Dead Redemption. Versla je vrienden in Poker, Liar's Dice en Horse Racing en vernietig je vijanden met de dodelijke Tomahawk en de Explosive Rifle.

- Beleef een volledig nieuw singleplayer avontuur.
- Ervaar nieuwe gameplay elementen en gebruik nieuwe wapens.
- Neem het op tegen vier verschillende Zombie klassen.
- Ga op zoek naar Mythische wezens en hou je staande op de kerkhoven van de wereld.
- De game bevat nieuwe outfits en challenges om te verzamelen en te voltooien.
- Een meer dan zeven uur durende singleplayer ervaring.
- Meer dan 15 uur aan multiplayer content.
- Verschillende nieuw co-op en competitieve multiplayer uitdagingen.
- Speelbaar zonder de orignele game, Red Dead Redemption.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 30/9/2016
EAN 2900000006720
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Drugsmisbruik, Gokken
Publisher RockStar