Your Shape - Fitness Evolved

Your Shape - Fitness Evolved maakt gebruik van de Kinect technologie voor je Xbox 360 en Ubisoft's unieke 'Player Projection Technology'. Dat betekent een totale en natuurlijke controle over je eigen fitnasservaring met je stem en lichaamsbewegingen. Nog nooit was een work-out sessie thuis zo dynamisch, interactief, comfortabel en uniek voor elke speler.

De fitness-game heruitgevonden

Bereid je alvast voor op ongekende precisie en persoonlijke feedback op jouw resultaten! De "Projection Technology" projecteert je in de game: het personage op het scherm ben jijzelf! Het is jouw eigen lichaam dat gevolgd wordt en jouw bewegingen worden in real-time bijgestuurd voor een optimale efficiëntie. Kies zelf hoe je wil trainen en werk met de beste personal trainers ter wereld. Volg specifieke fitnessklassen of leuke, actieve mini-games met de hele famillie. Je individuele fitnessprogramma zal zich automatisch aanpassen en ontwikkelen naarmate je conditie verbertert. Zo blijf je continu voorzien van nieuwe uitdagingenen motivatie.

- Individuele en gerichte aanpak met toptrainers en grote variatie in fitness-stijlen, van yoga en tai chi tot gevechtssporten.
- Natuurlijk en dynamisch. Geen controller, geen avatar. Jouw lichaam staat in het middelpunt van de actie.
- De game houdt je vorderingen bij en past zich aan. Wie wil kan prestaties online delen met anderen, uitdagingen uitwisselen en elkaar bijstaan.
- Calorieën verbranden, aan je figuur werken en je conditie opschroeven was nog nooit zo gefocused op jouw unieke prestaties!
- Microsoft Kinect vereist om dit spel te kunnen spelen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2010
EAN 3307217927661
Aantal spelers Singleplayer
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Kinect
Publisher Ubisoft