UFC 2010 - Undisputed

UFC 2009 - Undisputed was één van de grootste verrassingen van 2009. De game had loeiharde gameplay, strakke controls en knappe graphics. Kortom, alles wat een goed vechtgame moet bezitten en daar stemden miljoenen gamers over de hele wereld mee in. De Spike Video Game Awards, de oscars van de gameindustrie, beloonden het spel zelfs met de titel "Best Individual Sports Game." Niet slecht voor een debuutgame, toch? UFC 2010 zal zich dus opnieuw moeten bewijzen om de titel 'beste MMA-videogame (Mixed Martial Arts) ter wereld' binnen te halen. 

Ultimate Fighting

Volgens de ontwikkelaars moeten we ons geen zorgen maken. UFC 2010 - Undisputed zal op elk vlak verbeteringen bevatten. Eerst en vooral werd de diversiteit in gevechtsbewegingen voor elk personage aangepast. Elk personage heeft namelijk de vrijheid om technieken die eigen zijn aan bepaalde gevechtssporten te combineren. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld elke vechter zowel bewegingen uit Muay Thai als Boxing kan aanleren en deze kan combineren in een wedstrijd. Tijdens de creatie van je vechter kan je hem met meer dan 200 gevechtsbewegingen personaliseren. Bovendien is het rooster vechtersbazen uitgebreid. Stap in de Octagon en speel de meest realistische en veelzijdige MMA-game met meer dan 100 van de beste UFC-vechters ter wereld. Het nieuwe aanbod vechtersbazen introduceert ook enkele nieuwe gevechtsstijlen waaronder Sambo, Karate en Grieks-Romeins Worstelen.

Interactieve feedback

De authenticiteit van de UFC-gevechten hebben we niet alleen te danken aan bekende gezichten bij de fighters. Alle grote persoonlijkheden uit de UFC wereld maken hun optreden in de game. Start het gevecht met de introductie van Octagon presentator Bruce Buffer en de lieftallige Octagon Girls en hoor de commentaar van het vaste becommentariëringsteam Joe Rogan en Mike Goldberg. Het realisme van de gevechten is verhoogd dankzij het nieuwe 'Sway System', een systeem dat het ontwijkgedrag van de vechters authentieker laat aanvoelen. Ook de spelmodes betrekken je dieper in de game. De 'Career Mode' maakt gebruik van een nieuwe feature: "Game is Watching You". Dit intuïtief systeem houdt al je voortgang bij om de in-game commentaar, de intelligentie van de tegenstanders en het verloop van je carrière aan jouw niveau aan te passen. Andere eigenschappen die de carrière mode bevat zijn: online co-op sparring en persoonlijkheden hebben een effect op de geloofwaardigheid, de populariteit en de sponsors tijdens interactieve wegingen en interviews.

- UFC vechters en persoonlijkheden - Kies uit meer dan 100 herkenbare UFC vechters en ontdek prominente UFC persoonlijkheden zoals het commentaarteam Joe Rogan en Mike Goldberg, de Octagon aankondiger Bruce Buffer, de scheidsrechters, trainers en natuurlijk, de pronkende Octagon Girls.
- Verbeterde combat - Nieuwe 'Sway System' met natuurlijke ontwijkmanoeuvres en 'Posture System' met K.O. mogelijkheden vanuit elke positie.
- Creëer je eigen kemphaan door bewegingen van verschillende MMA disciplines te combineren.
- Uitgebreide online gameplay - Creëer een clan door jezelf aan te sluiten bij een fight camp en win kampioenschappen in hun naam.
- Carreer Mode - Intuïtief "Game is Watching You"-systeem houdt al je informatie bij van de gevechten tijdens je carrière voor een unieke carrière-ervaring.
- Title en Title Defense Modes - Bevecht de ladder van alle gewichtsklassen en verdedig de titel.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 21/10/2011
EAN 4005209132541
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Fighting
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher THQ