Fallout 3 Game of the Year

Vault 101 - Washington DC

In postapocalyptisch Amerika schuilen de laatste overlevenden van de nucleaire aanvallen in grote ondergrondse bunkers. Vault 101 is de herberg van de overlevenden in Washington DC. De verwoestende nucleaire oorlog heeft in 2077 vrijwel heel Amerika bedolven onder de brokstukken. Inwoners van Vault 101 genieten een stressloos leventje weg van de buitenwereld terwijl gigantische insecten, rebellen, slavenhandelaars en supermutanten in de woestenij ronddwalen. Gelukkig zijn ze geen gevaar voor de superieure Vault-Tec technologie.

Net als in de vorige Fallout games mag het extreemgrafisch geweld niet ontbreken. De combat gebeurt semi-turnbased (beurtelings aanvallen en verdedigen). De speler kan op elk moment de actie stilleggen en/of in slow motion bekijken. Actiepunten bepalen dan de gameplay. Per vijand kan de speler punten toekennen per lichaamsdeel. Een schot in het hoofd is voor een onervaren schutter moeilijker en kan sneller falen of het gaat je meer punten kosten om succesvol te zijn. Of de speler met dit systeem speelt, hangt volledig van hem af. Spelers die een actievol spel zoeken, kunnen het actiepuntensysteem volledig links laten liggen.

- Je eigen keuze - Ben je goed of slecht?  Praat je problemen uit of vuur je een plasmageweer af?
- Blaas ze op met V.A.T.S. - Zaai dood en verderf in een compleet nieuwe gevechtspresentatie.
- Onbeperkte vrijheid! - Bezoek steden, voer de strijd in Washington DC of verken het wasteland in 1e of 3e persoon.  

Mothership Zeta

De GOTY-edition bevat álle verschenen downloadbare content voor de game. De vijf verschillende uitbreidingen zijn: Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout en Mothership Zeta. Alle uitbreidingen zijn zijmissies waarbij de speler de wereld van Fallout verder ontdekt, inclusief nieuwe wapens en vijanden. In het hoofdstuk Mothership Zeta ervaar je hoe het is om ontvoerd te worden door buitenaardse wezens. Ze ontvoeren je naar hun ruimteschip waar je een heel arsenaal bizarre wapens in je handen krijgt en enkele unieke outfits kan dragen.

- Ervaar een sombere wereld die uit elkaar gescheurd werd door een nucleaire oorlog.

- Uitgebreide karaktercreatie met diepe gevolgen zoals bv. het uiterlijk van je vader.
- 10.000 verschillende eindes allemaal afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens het spelen.
- Extreemgrafisch geweld met knappe effecten, gruwelijk gemuteerde beesten en insecten die de wereld buiten Vault 101 onveilig maken.
- Twee speelstijlen: turnbased strategy of een doorsnee FPS/RPG.
- Open-wereld game met tal van sidequests en andere spannende ontdekkingen om te doen.

 

Operation Anchorage

Operation Anchorage is de eerste uitbreiding voor één van de beste games van 2008. Fallout 3, een tactische first person shooter RPG, combineert klassieke RPG met ervaringspunten en First Person Shooter actie in een intrigerende mix van Amerikaanse geschiedenis en apocalyptische woestenijen. In Operation Anchorage proberen de 'Brotherhood of Steel'-bannelingen geavanceerde militaire wapens te vangen. De enige manier om in een Vault vol waardevolle relikwieën te geraken, is het overleven van een virtual reality programma. In deze virtuele realiteit moet je de grootste gevechten uit het Fallout universum herbeleven: de bevrijding van Anchorage en de verdediging van Alaska tegen de Rode Chinese troepen.

Van het moment dat je Vault 101 verlaat, krijg je een belangrijke radiotransmissie. In deze transmissie krijg je details van de missie en waar je je moet aanmelden om de opdracht uit te voeren. Nadat je de simulatie hebt gedaan, keer je terug naar de wereld van Fallout 3 en behoud je al je spullen die je in de speciale Vault hebt gevonden. Voornaamste nieuwigheden zijn: een interactief aanvalsteam onder jouw leiding, unieke harnassen, wapens en andere exotische gadgets. Doorheen de simulatie ontdek je nieuw informatie waarmee je zelfs een nieuwe perk kan krijgen.

- Gloednieuwe content voor één van de beste games van 2008.
- Nieuwe wapens, gadgets en harnassen.
- Nieuwe perk: Covert ops, voor een stealthy aanpak.
- Verhaal dat cruciale gebeurtenissen uit het 'Fallout'-universum herbeleeft.

The Pitt

The Pitt volgt het succes van Operation Anchorange op met nieuw onbekend terrein. De speler reist door een industriële raiderstad in de ruïnes van het voormalige Pittsburgh, dat nu omgedoopt

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/9/2015
EAN 93155126862
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bethesda