In deze titel neem je de zware taak op jouw om alle dieren in een zoo gezond en wel te houden. Stel diagnoses vast en behandel meer dan 40 verschillende en exotische dierensoorten zoals vogels, zoogdieren, reptielen terwijl je als stagiaire in een wereldbekende zoo werkt. In het begin moet je tien verschillende diersoorten behandelen: jaguars, zebra's, chimpansees, panda's, hyena's, kangoeroes, leeuwen, arenden, cobra's en de bedreigde diersoort de fretkat, een roofdier uit Madagascar.

Stagiaires krijgen de Remote en Nunchuk tot hun beschikking om de gevarieerde taken van een dierenarts uit te voeren. Onder de medische mini-games vinden we: injecties toedienen, zalfjes aanbrengen, tanden trekken, x-rayen van organen en veel meer. Van elke taak krijgt de speler een uitgebreide tutorial en met de dokter zijn observeringsclipboard kan je de verschillende ziektes vaststellen. Bovendien is er een co-opmode om samen met een vriend je patïenten van het dierenrijk te verzorgen.

- Gebruik de Remote en Nunchuk in 15 medische mini-games.
- Behandel 40 verschillende patiënten.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 1/1/2014
EAN 5060136650482
Aantal spelers Singleplayer
Genre Simulation
Publisher Codemasters