In Runaway is humor de drijfkracht. Dit point-'n-click game is volgestouwd met verwijzingen naar populaire cultuur zoals cinema, tekenfilms en anderevideospelletjes. Runaway 2 is een geweldige komedie vol gags en maffe puzzels. In Dream of the Turtle maken 30 nieuwe personage hun opwachting terwijl fans van de reeks enkele oude gezichten herkennen zoals Joshua de gestoorde professor of Sushi Douglas, de millionair hacker.

In het avontuur bestuurt de speler zes personages. Spelers kunnen meer dan 100 verschillende plekjes ontdekken in de vier hoeken van de wereld: Alaska, Hawaii, onderwater of in de lucht, in het hartje van de jungle of aan boord van een grote jacht. Het ene plekje is kleurrijker dan het andere. Pendulo Studios heeft tal van leuke puzzels bedacht om je hoofd over te breken. Maar maak je geen zorgen over de moeilijkheidsgraad. Het enige wat spelers moeten doen is hun ogen openhouden en hun oren spitsen om de juiste hints op te pikken.

Platform:

Used niet beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 1/1/2014
EAN 3512289014281
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
Publisher THQ