The Legend of Zelda - The Wind Waker HD

Hijs de zeilen voor een enorm avontuur!

Links avontuur begint op Outset Island, zijn thuiseiland, wanneer hij het gevaarlijke Forest of Fairies in trekt om zijn zus Aryll te redden. Als Links zus ontvoerd wordt en naar het Forsaken Fortress wordt gebracht, zet hij de achtervolging in vergezeld door pirate Tetra en haar bemanning. Wanneer hij op het punt staat om zijn geliefde Aryll te bevrijden, wordt Link in de zee geworpen, waar hij de King of Red Lions ontmoet, een wijze boot die hem vertelt over de legendarische Pearls of the Goddesses. Samen bevaren ze de Great Sea, op een missie om de wereld te behoeden voor duisternis.

Links moed voert hem over de Great Sea en daar voorbij, op een reis om nooit te vergeten. Terwijl je de Great Sea bezeilt, ontdek je tientallen unieke eilanden vol duistere kerkers en verborgen schatten. Onderweg ontmoet je tal van onvergetelijke personages, van de Rito-stam van Dragon Roost Island tot de Koroks van Forest Haven.

Nieuw in de Wii U versie

HD - Ervaar The Legend of Zelda voor het eerst in HD-kwaliteit, met een maximale resolutie van 1080p. Alle levendige animaties en sprankelende kleuren van Links wereld komen verbluffend tot leven, alleen op de Wii U.

Tingle Bottle - Schrijf een bericht en stop hem in deze speciale fles. Gooi die fles in de Great Sea en hij verschijnt op Miiverse. Je bericht spoelt ook aan op de kusten van andere spelers over de hele wereld en hun berichten bereiken jou deel je avontuur met Links uit alle windstreken!

Hero Mode - Ervaar een ware uitdaging in de spelstand Hero, waar vijandelijke aanvallen je tweemaal zoveel schade toebrengen en er geen genezende harten te vinden zijn. Alleen de beste en meest ervaren helden zullen dit speltype kunnen voltooien.

Spelen op de Wii U GamePad - De innovatieve controller van het Wii U-systeem maakt de bediening van The Legend of Zelda intuïtiever en directer dan ooit: Bestuur de Wind Waker met instinctieve gebaren op het touchscreen, raadpleeg je kaarten en bezittingen zonder het spel te hoeven pauzeren versleep voorwerppictogrammen om ze eenvoudig toe te wijzen aan de knoppen van de GamePad en gebruik de intuïtieve bewegingsgevoelige bediening om pijlen te richten, foto's te maken met de Picto Box, en nog veel meer.

Sneller varen en meer - Vaar sneller dan ooit over de Great Sea door een sneller zeil te kopen. Ook is het verzamelgedeelte in de tweede helft van het spel verbeterd voor een nog leukere ervaring.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/4/2016
EAN 45496335823
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Nintendo