Rayman - Legends

Dit spel gaat van start wanneer Rayman, Globox en de Teensies aan het wandelen zijn door een magisch bos. Daar ontdekken ze een tent waarin allerhande interessante en mysterieuze schilderijen te vinden zijn. Nader onderzoek wijst uit dat elk schilderij een verhaal lijkt te vertellen over een mytische en unieke wereld. Wanneer Rayman en z'n vrienden zich concentreren op het tafereel dat het schilderij hen toont, worden ze opeens naar die specifieke omgeving getransporteerd. Laat het avontuur maar beginnen!

Rayman Origins, een game die door kenners wel eens 'dé platformer van 2011' genoemd wordt en meerdere prijzen in de categoriën art direction en music wist te behalen, komt naar de Wii U in de vorm van een gloednieuw avontuur. Niemand minder dan Michel Ancel (bekend van o.a. Beyond Good & Evil en de Raving Rabbids games) brengt zijn meest innovatieve ideeën naar de allernieuwste console van Nintendo. Zo zullen spelers met behulp van de unieke Wii U GamePad allerhande nieuwe manieren ontdekken om op avontuur te gaan. De gyroscoop en het touch screen spelen alvast een hele grote rol in Rayman Legends. Daarnaast zal er naar goede gewoonte ook heel wat gesprongen, gelopen en gevochten moeten worden om de wereld te redden én alle geheimen binnenin elk schilderij te ontdekken. Bovendien zorgen de grafische capaciteiten van de Wii U ervoor dat Rayman er nog nooit eerder zo gedetailleerd uitgezien heeft!

- Gebruik de unieke Wii U GamePad om via het touch screen vijanden te verslaan, touwen door te snijden, hindernissen uit de weg te schuiven en nog veel meer! De ingebouwde gyroscoop zorgt ervoor dat je door de controller te draaien allerhande omgevingspuzzels kunt oplossen.
- De Wii U laat het toe om Rayman Legends op het scherm van de GamePad door te spelen, zelfs al staat de TV uit!
- Een coöperatieve ervaring voor maar liefst vijf spelers. Vier spelers gebruiken Wiimotes, de vijfde de GamePad.
- Nieuwe uitdagingen die je vaardigheden en snelheid zullen testen. Bovendien kun je via leaderboards nakijken hoe je vrienden het gedaan hebben.
- Het team achter Rayman Origins is zo goed als in haar volledigheid teruggekeerd om de opvolger op hun succesvolle platformer te ontwikkelen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 80 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 27/8/2013
EAN 3307215655191
Aantal spelers Singleplayer
Genre Platform
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Ubisoft