Prince of Persia - The Forgotten Sands

Prince of Persia - The Forgotten Sands is het volgende hoofdstuk in het 'Sands of Time'-universum. Na zijn avontuur in Azad keert de Prins terug naar het koninkrijk van zijn broer. Het paleis van zijn broer ligt onder vuur van een machtig leger. Wanneer de koning beslist om de 'Sands of Time' te gebruiken in een laatste wanhoopsdaad moet de Prins een gevaarlijk avontuur ondernemen. Het episch avontuur zal plaats vinden tussen PoP - Sands of Time en PoP - Warrior Within. Zijn daden zullen hem leren om te groeien als leider en om zijn krachten te gebruiken voor het goede.

Hollywood Blockbuster

De klassieke gameplay keert terug in een nieuw jasje. De grootschalige gevechten met verschillende vijanden laten je je nieuwe superkrachten combineren met de Prince zijn handelsmerk - halsbrekende acrobatie. Grote omgevingen geven je veel bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om zowel de natuur als de tijd te manipuleren, plaatsen Prince of Persia op nieuwe hoogtes. Naar aanleiding van de Prince of Persia - Sands of Time Hollywood blockbuster bouwt de game voort op de populaire spelreeks.

Manipuleer tijd en natuur

De nieuwe gaves van de Prince bestaan deze keer uit de manipulatie van de natuur en tijd. De Dagger of Time gebruik je nog steeds voor het manipuleren van de tijd maar nieuw is de toevoeging van de natuurelementen. Prince of Persia (2008) had uitgestrekte, sombere omgevingen waarin het doel was om het leven (en de natuur) terug te laten keren naar de wereld. De omgevingen veranderden in real-time van een verdorde wereld naar een fleurige en frisse oase. Prince of Persia - The Forgotten Sands combineert deze twee elementen uit de vorige games in een spannend en vernieuwend avontuur.

- Klassieke gameplay met een twist - De Prince is even lenig als vroeger. Met zijn ongekende accrobatie en nieuwe superkrachten neemt hij het op tegen een oerkracht.
- Blockbuster ervaring met adembenemende setstukken door de geavanceerde technologie.
- Meester van de natuur - Gebruik nieuwe en oude krachten, manipuleer de tijd of gebruik de omgeving en de natuur tegen je vijanden.
- Terugkeer van een fantastische spelreeks - De 'Sands of Time'-trilogie is de meest populaire 'Prince of Persia'-spelreeks tot datum, dit nieuwe hoofstuk herontdekt dit fantastische universum.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 8/2/2012
EAN 3307215618615
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Ubisoft