Operation Abyss - New Tokyo Legacy

Van de studio die Demon Gaze heeft gemaakt komt nu Operation Abyss - New Tokyo Legacy, een sci-fi dungeon crawler RPG in toekomstige versie van Tokio. De stad ligt onder de constante dreiging van Varianten - genetisch gemanipuleerde monsters - en overal in de stad verschijnen portals die naar een mysterieuze dimensie leiden, genaamd de Abyss. De overheid richt de Code Physics Agency op om deze mysterieuze verschijnselen te onderzoeken en stuurt de Xth Squad - een unieke groep van technolodisch gewijzigde tieners - om de krachtige monsters te bestrijden en het mysterie achter de Abyss te ontrafelen.

- Robuust Customization Systeem - Recruteer en train een unieke groep van zes Xth leden om de Abyss te verkennen. Pas elk lid van je squad aan: Uiterlijk, klasse, persoonlijkheid, morele waarden en statistieken kunnen aangepast worden aan de voorkeur van de speler.
- Een toegankelijke, maar diepe Dungeon Crawler - De labyrintische kerkers van New Tokyo bieden 40 uur actie met valstrikken, geheime deuren, uitdagende vijanden, en prachtig artwork.
- Een uniek Sci-Fi verhaal - Duik in de unieke dungeon crawler setting van Operation Abyss en verlies jezelf in de prachtige wereld met echte locaties. Het aangrijpend verhaal combineert sci-fi elementen om het spel een unieke uitstraling te geven.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 6/6/2015
EAN 813633015330
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nippon Ichi Software