Scarlet Nexus

In de verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra-zintuiglijke krachten kregen en de wereld veranderde zoals we die kenden.

Toen de mensheid dit nieuwe tijdperk binnenging, begonnen gestoorde mutanten, bekend als Anderen, uit de lucht te komen met een honger naar menselijke hersenen. Zeer resistent tegen conventionele aanvalsmethoden, moesten extreme maatregelen worden genomen om de overweldigende dreiging te bestrijden en de mensheid te behouden.

Degenen met acute extra-sensorische vermogens, bekend als psionics, waren onze enige kans om de aanval van bovenaf te bestrijden. Sindsdien zijn psionics gescout voor hun talenten en gerekruteerd voor de Other Suppression Force (OSF), de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Met een tweeledig verhaal, begin je avontuur met ofwel Yuito Sumeragi, een energieke rekruut uit een prestigieuze politieke familie, of Kasane Randall, de mysterieuze verkenner wiens kracht en vaardigheid grote bekendheid hebben verworven onder de OSF. Omdat hun verschillende ervaringen met elkaar verweven zijn, onthul je het volledige verhaal en ontgrendel je alle mysteries van een Brain Punk-toekomst die gevangen zit tussen technologie en paranormale gaven in SCARLET NEXUS.

Kenmerken:

  • Kinetic Psychic Combat - Met behulp van psycho-kinetische vaardigheden wordt de wereld om je heen je grootste wapen. Til, breek en gooi stukjes van je omgeving om je aanvalscombo's te bouwen en je vijanden te vernietigen.
  • Vernietig de anderen - Gestoorde mutanten die uit de lucht zijn neergedaald, zeer resistent tegen conventionele aanvalsmethoden en verdedigingen. Gekweld door de constante pijn van hun mutatie, zoeken ze de hersenen van levende organismen om hun waanzin te kalmeren.
  • Ontdek een Brain Punk-toekomst - Verken en bescherm een futuristisch Japans landschap dat inspiratie uit klassieke anime en westerse sciencefiction combineert.
  • Diepe verhaalgedreven ervaring - Duik in een complex verhaal van banden, moed en heldendom, bedacht door de geesten achter de iconische Tales of Vesperia.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2021/Q3

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2021/Q3
EAN
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers