DiRT 5

DiRT 5 is de meest gedurfde off-road race-ervaring die door Codemasters is gecreëerd. Baan je een weg op routes over de hele wereld, op grind, ijs, sneeuw en zand, met een selectie auto's variërend van rallyiconen tot vrachtwagens tot GT-helden. Met een met sterren bezaaide carrière, een split-screen voor vier spelers, innovatieve online modi, een livery-editor en meer nieuwe functies, is DIRT 5 de volgende generatie van extreem racen.

Met respect voor het erfgoed en met behoud van het DNA van de franchise, schrijft DIRT 5 een nieuw hoofdstuk in de erfenis van DIRT - moediger dan ooit tevoren. Nieuwe functies, nieuwe innovaties en een frisse benadering maken DIRT 5 tot een centrum van off-road racen, stijl en cultuur, waar je constant hoogtepunten kunt creëren.

Beleef de weg over de hele wereld

Maak een reis rond de wereld en race op meer dan 70+ unieke routes over 10 verschillende wereldwijde locaties in adembenemende, dynamische omgevingen. Van racen op de bevroren East River in New York tot onder de Christus de Verlosser in Spanje, tot schitteren bij het noorderlicht in Noorwegen, neem het op tegen tegenstanders, het terrein en extreme, steeds veranderende omstandigheden.

Verleg de grenzen met ongelooflijke auto's

Kruip achter het stuur van een eclectische en opwindende selectie auto's. Verover het moeilijkste terrein met machines die tegen de keien slaan, neem iconische rallyauto's mee naar nieuwe locaties of voel de kracht van sprintauto's van 900 pk. Rallycross, GT, trofee-vrachtwagens, buggy-spierauto's maken de ultieme off-road garage compleet.

Treedt in de spotlights

Wereldberoemde stemtalenten Troy Baker en Nolan North leiden de cast van DIRT 5's verhaalgestuurde carrièremodus. Onder leiding van een icoon zijn alle ogen op jou gericht om de nieuwe ster te worden van een versterkte wereld van off-road racen. Verdien sponsoring en unieke beloningen, verover alle locaties en neem het op tegen een felle rivaal in onze grootste carrière ooit.

Concurreren of samenwerken in offroad-actie

Lokaal split-screen voor maximaal vier spelers in offline modi, waaronder Career, maakt DIRT 5 het perfecte racespel voor meerdere spelers terwijl je vecht voor positie met je vrienden. Online, speel in samengestelde race-afspeellijsten voor maximaal 12 spelers en neem het op in innovatieve, op doelen gebaseerde modi.

Creëer met nieuwe functies

Leg je grootste sprongen en beste zetten vast met een gedetailleerde fotomodus en laat je creatieve flair zien met DIRT's diepste livery-editor ooit voor alle auto's. Plus meer gloednieuwe functies waarmee alle spelers in DiRT kunnen creëren en spelen als nooit tevoren.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/11/2020
EAN 4020628715304
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 3
Publisher Codemasters
Ontwikkelaar Codemasters
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers