Final Fantasy VII Remake Sephiroth Edition

Sephiroth! Speel Final Fantasy VII Remake met deze charismatische schurk aan je zijde met de Sephiroth Edition! Deze editie bevat naast de game ook de Another Form Sephiroth Action Figure van Bring Arts, een must-have voor fans!

Final Fantasy VII Remake

Herbeleef de magie en de ontroering van Square-Enix's meest epische en grondbrekende Final Fantasy game in de geschiedenis van de reeks. Honderden fans over de hele wereld beschouwen Final Fantasy VII al jaren als één van de beste RPG-games aller tijden. Na de talloze heruitgaves op PC, PlayStation 4 en binnenkort ook Nintendo Switch heeft Square-Enix beslist om de volledige game van kop tot teen op te frissen. Een haast onmogelijke taak...

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe, uitgebreide versie van de legendarische RPG, gemaakt voor het publiek van vandaag. In de game gaat de wereld gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere, monopolistische corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. In de uitgestrekte stad Midgar komt een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt in verzet. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elitaire SOLDIER-eenheid, verleent als huursoldaat zijn diensten aan de groep, onbewust van de epische consequenties die dit voor hem zal hebben...

De spectaculaire nieuwe versie van een van de meest visionaire games ooit, Final Fantasy VII Remake, verschijnt dan eindelijk op 10 april 2020!

Final Fantasy VII - Sephiroth Another Form Action Figure 18cm - Bring Arts

Van Bring Arts komt deze Sephiroth Final Fantasy VII action figure.

Sephiroth, verdwaal in een andere wereld en de tegenhanger van Cloud is gebaseerd op de illustraties van Tetsuya Nomura. Gebruik de twee verschillende verwisselbare vleugels voor nog meer pose-opties. Dit figuur wordt ook geleverd met het geliefde zwaard van Sephiroth, Masamune, evenals vier soorten verwisselbare handen, en kan op een breed scala aan manieren worden gesteld.

 

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 4/4/2020
EAN 5021290084469
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Square Enix
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers