9 Monkeys of Shaolin

9 Monkeys of Shaolin markeert de wedergeboorte van het iconische beat ‘em up-genre in de sfeer van old-school videogames. Als je als kind urenlang plezier had met het spelen van SNES or SEGA beat ‘em up videogames, links en rechts vijanden verpletteren, dan is deze nieuwe titel van de makers van de hardcore brawler Redeemer echt iets voor jou!

Als de Chinese visser Wei Cheng ben je je familie en vrienden verloren in een overval door piraten in je vredige dorp. Het is tijd voor wraak. De protagonist van het spel is een behoorlijk moeilijke noot om te kraken omdat hij alleen de basis van oude krijgskunsten kent, die alleen door de legendarische Shaolin-monniken wordt beheerst. Zet je vertrouwde strijdkrachten klaar voor een uitdagend avontuur in het middeleeuwse China en voor genadeloze gevechten met hordes vijanden.

Gevechten vol actie, gebruiksvriendelijke bediening en een ongelooflijke sfeer van geweldige kung-fu films uit de jaren ‘70- dit alles maakt 9 Monkeys of Shaolin een perfecte keuze voor elke fan van hardcore brawlers.

3 unieke vechtstijlen

Vecht op aarde, in de lucht of gebruik mysterieuze magische zegels. Combineer deze elementen om elke vijand op je weg te verslaan.

Boeiend verhaal

Ontdek het fascinerende verhaal van Wei Cheng en volg hem terwijl hij opstaat van eenvoudige visser tot meester van de Shaolin vechtkunsten.

Verbluffende visuele stijl

Onwaarschijnlijk combinatie van historische en mystieke elementen geven je een opwindende ervaring bij elke scène op het scherm.

Uitgebreid karakterontwikkelingssysteem

Je leert een aantal manieren om de overwinning te behalen terwijl je verschillende extraatjes, items en vechtstijlen vrij kunt spelen.

  • Meer dan 25 verschillende levels: Chinese dorpen, piratenschip, Boeddhistische kloosters, Japanse herenhuizen, oude ruïnes en nog veel meer
  • 10 soorten Chinese en Japanse polearms, elk met zijn eigen unieke eigenschappen
  • Ontdek de omgeving en vind nieuwe items
  • Co-op spelen: nodig je vriend uit om je te helpen door de troepen vijanden die op je af komen en het spel samen af te ronden

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 16/10/2020
EAN 4020628742737
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Fighting
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Koch Media
Ontwikkelaar Sobaka Studio
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers