Ride 4

Ben je klaar voor de ultieme competitieve game-ervaring voor tweewielers? Ride 4 zal je competitieve ziel aanwakkeren met honderden motoren, uitdagende tracks en een heel nieuw niveau van realisme.

Nieuwe en verbeterde inhoud

Kies uit 176 motoren met officiële licenties en rijd over 30 circuits over de hele wereld, zorgvuldig en buitengewoon gedetailleerd ontworpen! Elk item is gemaakt op basis van cad-gegevens, laser- en 3d-scans, om precisie tot in het kleinste detail te bereiken en je te laten genieten van de beste race-ervaring voor tweewielers ooit.

Kies je pad

Spring in een geweldig en dynamisch avontuur dat reageert op jouw beslissingen en kies je eigen pad, van de regionale evenementen tot de professionele competities. Toon je rijvaardigheid door middel van uitdagende races, vaardigheidstests, circuitdagen en een groot aantal evenementen. Je zou zelfs een officiële tester kunnen worden voor de meest gevierde teams!

Dag / nachtcyclus, dynamisch weer en uithoudingsraces

Ride 4 beschikt over een volledig dynamisch systeem voor weersomstandigheden en een complete dag / nacht-cyclus. Ervaar de race op een nieuwe manier en bewijs dat je de beste coureur bent in alle omstandigheden. En voor het eerst zal de "endurance" -modus je uithouding op de proef stellen, met geanimeerde pitstops en uithoudingsraces: bereid je voor op een wereld waarin strategie het ultieme ingrediënt voor je succes is!

Neurale ai

Maak kennis met a.n.n.a. (artificial neural network agent), ons revolutionaire neurale ai-systeem gebaseerd op ‘machine learning’. Race tegen snellere, slimmere, meer nauwkeurige coureurs en neem het op tegen een ai die menselijker is dan ooit!

Uitgebreide aanpassing

Race met je eigen stijl! Kies uit tal van officiële merken voor de outfit van je coureur en pas je motoren esthetisch en mechanisch aan. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw helm, pak en motorkleuren in totale vrijheid dankzij onze nieuwe grafische editor. Zodra je klaar bent, deel je je creaties online of ontdek je gewoon de beste ontwerpen van de community!

Online competities

Geniet van de meest complete en lag-vrije online multiplayer-ervaring ooit dankzij onze dedicated servers.

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 8/10/2020
EAN 8057168501018
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 3
Publisher Milestone
Ontwikkelaar Milestone
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers