Granblue Fantasy Versus

Een animefighter voor spelers van alle niveaus! Arc System Works, het team achter de veelgeprezen vechtserie BLAZBLUE, Guilty Gear en Dragon Ball-fighters, en Cygames, de mensen achter het internationale mobiele fenomeen Granblue Fantasy, luidt een nieuw tijdperk in van vechtgames met een rijk en toegankelijk vechtsysteem geschikt voor zowel beginners als veteranen.

Vecht als je favoriete Granblue-personages! Een gebalanceerde en gevarieerde cast van strijders staat klaar om het uit te vechten, elk met hun eigen individuele vechtstijlen en oogverblindende vaardigheden. Of het nu gaat om de allrounder Katalina, de langeafstandsspecialist Ferry of de dual blade-gebruiker Lancelot, er is een karakter en stijl die bij bijna ieders smaak past.

Een prachtige wereld in 2.5D-stijl, vergezeld van gedenkwaardige melodieën! Hoge productiewaarden bootsen de bekende locaties van het Granblue Fantasy-universum na in levendige 2.5D, en brengen deze omgevingen tot leven terwijl mensen op de achtergrond juichen, allemaal vergezeld van de opwindende soundtrack van Stelle Magna

Boeiende beelden, ontworpen door een fantasiedeskundige! Hideo Minaba, bekend van de FINAL FANTASY-serie, draagt bij als art director en leent zijn buitengewone talenten en onvergetelijke personages en wereldontwerpen aan het Granblue Fantasy-universum!

Ervaar de wereld van Granblue Fantasy in de "RPG-modus". Laat spelers het spel ervaren als een actie-RPG, met een originele Granblue Fantasy: Versus verhaallijn vol met prachtige tussenfilmpjes en eindbaasgevechten tegen gigantische Primal Beasts.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/3/2020
EAN 5060540770493
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Fighting
PEGI leeftijd 12
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers