The Escapists Double Pack - The Escapists 1 & The Escapists 2

Alles dat tussen jou en je vrijheid staat is een perfect uitgevoerd ontsnappingsplan. The Escapists geeft je de kans om inzicht te krijgen in het dagelijkse gevangenisleven met als ultieme doel je ontsnapping!

Je bent misschien niet in een open gevangenis, maar je bent wel in een open wereld waar je buiten het aanwezig zijn bij appèls, maaltijden en het doen van je klusjes elke kans zou moeten aangrijpen om je ontsnapping te plannen.

Doe je dingen voor andere gevangenen om geld te verdienen en hun mening over jou te verbeteren tegelijkertijd? Of ga je fitnessen en wordt je sterker? Lees om je vaardigheden te verbeteren, of bewerk voorwerpen tot provisorische wapens en gereedschappen. Of wat dacht je van goed je gevangeniswerk doen om promoties naar nieuw werk te krijgen met betere beloningen? Houd je gedeisd of knal erin, als je uiteindelijk maar ontsnapt, dat is alles dat telt.

Creëer je personage!

Personaliseer je gevangene. Maak een keuze uit verschillende mogelijkheden zodat hij/zij werkelijk uniek is. Niets zo belangrijk als te ontsnappen in stijl.

Stel een team samen!

Werk samen met maximum 3 vrienden, vorm het ultieme ontsnappingsteam en slaag in de meest tot de verbeelding sprekende ontsnappingen ooit! Werk samen online of naast elkaar vanaf dezelfde bank.

Plan je ontsnapping!

Gevangen zijn, dwingt je tot het uiterste van je creativiteit om te kunnen ontsnappen. Door alledaagse dingen zoals zeep en kousen te combineren, creëer je nieuwe voorwerpen en wapens die je kunnen helpen bij het behalen van je doel. Steel vorken uit de eetzaal om tunnels te graven en gebruik magazines om de bewijzen te verbergen. Je leert al snel dat kleefband voor (bijna) alles kan dienen.

Bereid je voor op het gevecht!

The Escapists 2 introduceert een nieuw gevechtssysteem dat confrontaties spannender en interactiever maakt. Je moet aanvallen blokkeren en opbouwen, terwijl je probeert je slachtoffer te omcirkelen. Ga naar de fitness om je spiermassa op te bouwen en sterker te worden!

Nieuwe manieren om te ontsnappen!

Hoe hoger het veiligheidsniveau van de gevangenis, hoe groter de vereiste creativiteit. Je beschikt over tal van opties om eender welke ontsnappingspoging te ondernemen. Ontdek hoe je je eigen dood naspeelt en laat het mortuarium de rest doen!

Platform:

Levertermijn 1-3 werkdagen

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/11/2019
EAN 5056208805690
Aantal spelers Singleplayer
Genre Strategy
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Team 17
Ontwikkelaar Mouldy Toof Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers