Darksiders: Genesis

Vanaf de schepping heeft de Raad het evenwicht van het bestaan gehandhaafd.

Hun orders worden uitgevoerd door de Ruiters, Nephilim (krachtige wezens voortgekomen uit de onnatuurlijke vereniging van engelen en demonen) die zich hebben toegewijd aan de Raad en enorme macht hebben gekregen. Deze macht had echter een tragische prijs: de Ruiters kregen de opdracht om hun nieuwe krachten te gebruiken om de rest van hun soort uit te roeien. Wat volgde was een bloedige strijd in Eden waar de Ruiters, gehoorzaam aan de wil van de Raad, de Nephilim uitroeiden. Nog steeds onder de indruk van de gebeurtenissen in Eden hebben War en Strife een nieuwe opdracht gekregen - Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, heeft geprobeerd de balans te verstoren door macht te verlenen aan meester-demonen in de Hel. War en Strife moeten deze meesters opsporen, informatie verzamelen en uiteindelijk een uitweg zoeken uit een allesomvattende, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping teniet kan doen.

Darksiders: Genesis is een actie / avontuur waarin je je een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daartussenin, met geweervuur en zwaaiende zwaarden. Genesis biedt spelers voor de eerste keer inzicht in de wereld van Darksiders vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert de ruiter Strife.

 • Speel voor het eerst als de Ruiter Strijd met zijn geweren en blaas demonen en engelen uit de weg.
 • Wissel in een intense singleplayer gameplay direct tussen strijd en de krachtige zwaardvechter oorlog.
 • Verken de epische wereld van Darksiders en baan samen met een vriend een pad van verwoesting in de coöp-modus voor twee personen.
 • Ervaar een verhaal dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen in het originele Darksiders en ontdek de oorsprong van de Zeven Zegels.
 • Wordt krachtiger en sterker door voorwerpen, vaardigheden, wapenhulpstukken en kernen van wezens en meer te verzamelen.

Platform:

Editie:

Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 14/2/2020
EAN 9120080074362
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher THQ Nordic
Ontwikkelaar Airship Syndicate
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers