Doom Eternal

Check hier het interactieve DOOM Eternal magazine.

Update 16 maart 2020:
De DOOM Eternal officiële Game Soundtrack, welke onderdeel is van de DOOM Eternal Collector’s Editie, zal niet beschikbaar zijn op 20 maart 2020, zoals oorspronkelijk bedoeld. Eigenaars van de Collector’s Editie krijgen alle andere items, waaronder de hoge kwaliteit, lossless versie van de DOOM (2016) officiële Game Soundtrack, wel op 20 maart 2020. We zullen een digitale hoge kwaliteit lossless versie van de nieuwe soundtrack beschikbaar maken voor alle fans die een Collector’s Editie hebben gekocht en we werken om de nieuwe soundtrack zo snel mogelijk uit te brengen. Bethesda zal alle Collector’s Editie eigenaren contacteren die zijn/haar soundtrack code inlossen/redeemen en geeft zo snel mogelijk een update via zijn social media kanalen wanneer de DOOM Eternal soundtrack beschikbaar is. Als je wenst jouw DOOM Eternal Collector’s Editie te annuleren door deze vertraging, neem dan contact op met onze klantenservice.

De ultieme bundel voor iedere Doom-fan! De Collector's Edition bevat een Deluxe Edition-versie van Doom Eternal en een geweldig assortiment aan goodies, met als hoogtepunt de draagbare Doom Slayers helm: bij het aanschouwen hiervan bibbert zelfs de Hel van angst!

De Doom Eternal Collector's Edition bevat:

 • De Deluxe Edition-versie van Doom Eternal in een exlusieve Steelbook case, speciaal ontworpen door grafisch designer en illustrator Gabz in samenwerking met Mondo. De Deluxe Edition bevat:
  • Doom Eternal Year One Pass, die twee singleplayer Campaign-uitbreidingen toevoegt, gepland binnen een jaar na de release van de game
  • Demonic Slayer Skin
  • Classic Weapons Sound Pack, die nostalgie-inducerende wapengeluidseffecten toevoegt aan je arsenaal
 • Een op ware grootte gemaakte, draagbare Doom Slayer Helmet-replica
 • Een speelbare casetteband, plus downloadcodes voor lossless digitale versies van Mick Gordon's Doom (2016) en Doom Eternal soundtracks. De ongecomprimeerde muziekbestanden zijn perfect voor audiofielen en de analoge band bevat iets speciaals voor id Software-fans!
 • Doom Lore Boek met custom artwork door id Software. Leer meer over de gebeurtenissen die het Doom-universum en de Slayer hebben geschapen.
 • "The Gift of Argent Power" 11" x 17" Lithografie

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, is het vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Best Action Game uit 2016. Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg door verschillende dimensies knalt met de volgende sprong voorwaarts in push-forward first-person combat. DOOM Eternal maakt gebruik van idTech 7 en wordt begeleid door een splinternieuwe zinderende soundrack van Mick Gordon. Je speelt als de onstuitbare DOOM Slayer terwijl je nieuwe en bekende demonen aan stukken schiet met krachtige wapens in ongelofelijke, nooit eerder vertoonde werelden.

Als de DOOM slayer keer je terug en leer je dat de aarde is getroffen door een demonische invasie. Raze Hell en ontdek de oorsprong van de Slayer en zijn voortdurende missie om alles kapot te maken totdat er niks meer over is.

Slayer 2.0

Krijg toegang tot de nieuwste vernietigende technologie met de DOOM Slayer’s geavanceerde Praetor Suit, waaronder een schouderkanon met vlammenwerper en uitschuifbaar DOOM mes. Vernietig elke demon op je pad met een reeks verbeterde geweren en mods, waaronder de nieuwe Meat Hook-uitbreiding voor de Super Shotgun en vaardigheden zoals Double Dash die je sneller en dodelijker maken dan ooit.

Unholy Trinity

Je kan geen demonen vernietigen wanneer je dood bent en je kan niet overleven zonder middelen. Maak Glory Kills voor extra Health, krijg bepantsering door de vlammenwerper te gebruiken en val demonen aan met je kettingzaag om munitie te verzamelen. Deze hulpmiddelen zijn essentieel om te overleven en de ultieme Slayer te worden.

Een nieuwe Demon

Vernietig meer demonen dan ooit tevoren, elk met hun eigen aanvallen en vaardigheden. Populaire klassiekers zoals de Pain Elemental, Archvile en Arachnotron zijn weer terug. Daar komt ook nog eens een horde nieuwe demonen bij, waaronder de DOOM Hunter, Marauder en de Gladiator. Scheur je favoriete demonen uit elkaar met het 'destructible demons'-systeem van DOOM Eternal en til de demonvernietiging naar nieuwe hoogten.

Demonische Invasie gedetecteerd

Als de Slayer kun je echte spelers toestaan om jouw campaign binnen te vallen als demonen voor dramatische en onvoorspelbare wendingen tijdens het spelen van de campaign. Of word een demon, alleen of met een andere speler, en val de campagne van een andere speler binnen om de Slayer een helse les te leren.

Betreed de BATTLEMODE

BATTLEMODE is de nieuwe 2 vs.1 multiplayer-ervaring helemaal opnieuw gemaakt door id Software. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee demonen die worden bestuurd door andere spelers. Ga de uitdaging aan in drie rondes van intense first-person gevechten. Binnenkort meer informatie. 

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 18/3/2020
EAN 5055856425649
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar id Software
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers