KILL la KILL IF

KILL la KILL IF heeft de looks en feel van de originele Anime serie maar is nu overgoten met een 3D cell-look. Speel je favoriete scenes van de originele serie met nog betere visuals en cinematics, een nieuw alternatief verhaal. Raas over de spannende wereld van KILL la KILL. Onder het wakende oog van Studio TRIGGER ligt elke scene, gevecht en duel van de originele anime nu in jou handen. Gebruik je favoriete character om met gemak je weg te banen op het 3D slagveld en verpulver iedereen die in je weg staat met verwoestende combo's.

KILL la KILL is een Anime gemaakt door Studio TRIGGER in samenwerking met bedenkers Gurren Lagann, Hiroyuki Imaishi en Kazuki Nakashima. Als gevolg van de zoektocht naar de waarheid achter de dood van haar vader gaat - "The wielder of the Scissor Blade", Ryoko Matoi naar de Honnouji Academie. Op zoek naar de 2e helft van haar zwaard. In deze academie bestaat er een speciaal uniform, de "Goku Uniform", die speciale krachten geeft aan de drager. De hoofdleerling, Satsuki Kiryuin, heeft complete authoriteit over de volledige academie met haar krachten. Satsuki en Ryuko ontmoetten elkaar en hier ontstaat de saga die ravage aanrichtte in de Academie en daarbuiten.

In deze game zal de protagonist van het verhaal Satsuki Kiryuin zijn. Je volgt het originele verhaal nu vanuit haar standpunt en je zal vechten tegen verschillende characters. In KILL la KILL IF zal Ryuko, de protagonist van de Anime je rivaal zijn. Dit alternatief "IF" verhaal vertrekt vanuit de 8e aflevering van de originele serie.

"Verpulver iedereen die in je weg staat met verwoestende combo's"

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/7/2019
EAN 5060201659921
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting, Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Seks
Publisher Arc System Works
Ontwikkelaar APLUS
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels, Frans

Game Trailers