Plants vs Zombies - Garden Warfare 2

Het gevecht om Suburbia blijft maar groeien in Plants vs. Zombies-Garden Warfare 2! Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise hebben de zombies de boel overgenomen en zetten de planten de aanval in. Met nieuwe personages, meer manieren om te spelen en geweldige nieuwe maps, bevat Plants vs. Zombies-Garden Warfare 2 wat fans geweldig vonden aan het origineel en gaat het verder dan ooit om de leukste, gekste en meest waanzinnige shooter ooit te worden. 

PvZ-GW2 introduceert zes nieuwe personage-klassen uit het verleden, heden en de toekomst die zich aansluiten bij het gevecht om Zomburbia. Elke klasse bevat nieuwe vaardigheden die strategische diepte toevoegen aan de gevechten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen in PvZ-GW2. Speel multiplayer met of tegen vrienden of speel in je eentje; je kunt het hele spel alleen of tegen de computer spelen, of samen met een vriend via de lokale splitscreenmodus.

Met het nieuwe voortgangssysteem verdien je altijd XP, ongeacht hoe je speelt. Je maakt altijd voortgang met de 100+ personage-varianten in het spel.  
Al deze te gekke actie vindt plaats op 12 nieuwe maps die propvol zitten met persoonlijkheid en humor, en drukke luchtruimen vol geheimen die door jou kunnen worden ontdekt. Als jij investeert in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, investeren wij ook in jou. Het team staat klaar om ook na de release nieuwe updates uit te brengen om ervoor te zorgen dat Zomburbia fris en vol actie blijft.

Een gekke nieuwe wereld

 • De planten vallen aan: Vecht voor je leven in de Herbal Assault-modus voor 24 spelers of roep de zombies bijeen en verdedig je tegen de planten in de nieuwe co-op-modus voor 4 spelers: Graveyard Ops, de meest gevraagde feature door fans.
 • Nieuwe gameplaystijlen: Ga in de verdediging met de zombies en ontdek nieuwe vaardigheden, wapens en mogelijkheden, waaronder nieuwe zombieturrets. Neem het op tegen een geheel nieuw plantenleger met gigantische plantenbazen en hilarische nieuwe plant-personages.
 • Zes nieuwe klassen: Zes nieuwe personage-klassen uit het verleden, heden en de toekomst sluiten zich aan bij het gevecht en brengen nieuwe krachten en vaardigheden met zich mee. Geniet van wat variatie met Super Brainz, een zombie-superheld die denkt dat hij een filmster is uit de jaren 80. Of speel met Citron, een premiejagende sinaasappel uit de toekomst.
 • Meer dan 100 personage-varianten: Met alle nieuwe personage-klassen bij elkaar opgeteld, bevat PvZ GW2 meer dan 100 speelbare personages. Je kunt Zomburbia veroveren met bekende favorieten of kijken wat er mogelijk is met nieuwe personages.

Levende werelden om te verkennen en in te vechten

12 nieuwe, spannende maps: Van Time Travel Theme Park tot Final Frontier, PvZ-GW2 bevat 12 nieuwe maps, elke levendiger dan ooit tevoren en gedetailleerd met verborgen geheimen die verhaaldetails over het PvZ-universum vrijgeven.

Nieuwe manieren om te spelen

 • Soloplay: Het is voor het eerst dat we een unieke soloplay-ervaring introduceren waarin je elke spelmodus in je eentje kunt spelen tegen de computer, of samen met een vriend via de lokale splitscreen-modus. Soloplay biedt ook de nodige variatie op hoe je dit universum kunt ervaren. Meer details volgen binnenkort.
 • Speel met anderen:  Speel multiplayer met of tegen vrienden, of speel lokale co-op met een vriend in elke modus van het spel.
 • Nieuw voortgangssysteem: Met het nieuwe voortgangssysteem verdien je altijd XP, ongeacht hoe je speelt. Je maakt altijd voortgang met de 100+ personage-varianten in het spel.
 • Privématches: Kies je eigen regels om met of tegen vrienden te spelen en maak er een competitie van of heb gewoon lol.

Live onderhoud

 •  Gratis content-updates na de release: In PvZ GW2 staat ons team klaar om ook na de release nieuwe content-updates uit te brengen om ervoor te zorgen dat Zomburbia fris en vol actie blijft.
 • Importeer ontgrendelde personages uit PvZ GW1: Alle fans die hebben genoten van de originele Garden Warfare krijgen de mogelijkheid om vrijwel al hun ontgrendelde personages mee te nemen naar Garden Warfare 2 zodat ze direct aan hun nieuwe avontuur kunnen beginnen met hun favoriete planten en zombies. 

"Ongekend speelplezier" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/plants-vs-zombies-garden-warfare-2-review

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/12/2018
EAN 5030946123346
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Shooter
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar PopCap
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels