Uncharted - The Nathan Drake Collection

De baanbrekende storytellers bij Naughty Dog brengen ons hun epische adventure game, geremasterd door Bluepoint Games voor PS4. Ervaar deze revolutionaire gamereeks en beleef de gevaarlijke reis rond de wereld met Nathan Drake. Ontmoet onvergetelijke personages wanneer Drake zijn leven en vriendschap op het spel zet in een race tegen weergaloze vijanden en gevaren, om ontdenkbare schatten te ontdekken. Uncharted - The Nathan Drake Collection bevat de single-player campaigns van Uncharted - Drake's Fortune, Uncharted 2 - Among Thieves en Uncharted 3 - Drake's Deception. 

De drie games hebben allen hun eigen unieke setting en epische momente en staan bekend om de humor, actie en pakkende verhaallijn. Dankzij het sterke samenspel tussen de personages en grafische kwaliteiten, komen de verhalen nog beter tot leven op de PS4. In het eerste deel, Uncharted - Drake's Fortune, stuit je op een levensgevaarlijk eiland midden in de Stille Oceaan. Niets is Nathan Drake te gek in zijn zoektocht naar de mythische schat van El Dorado. De actie wordt er in Uncharted 2 - Among Thieves niet minder op. Hij bevindt zich in het hol van de leeuw, binnen de verraderlijke wereld van dieven en schatjagers. Alles staat op het spel om de legendarische Shambhala vallei in de Himalaya te vinden. In het derde deel zijn alle pijlen gericht op het 'Atlantis van het zand'. In Uncharted 3 - Drake's Deception gaat de reis dwars door het hart van de Arabische woestijn. Een verraderlijke tocht die hem en zijn mentor Victor Sullivan in conflict weet te brengen.

Ontwikkelaar Naughty Dog staat bekend verhalende games waarbij onderlinge relaties tussen personages een belangrijke rol spelen. Voor de geremasterede versies hebben ze hun 'kindjes' toevertrouwd aan Bluepoint Games. Zij hebben tot in detail de games verbeterd om het geheel naar de capaciteit van de PS4 te tillen. Dit is onder meer zichtbaar in de uiterlijke kenmerken van de personages en details binnen de speelwereld. Helemaal nieuw voor de PS4 versie is de Photo Mode. Leg jouw favoriete Uncharted momenten vast, om ze daarna gemakkelijk te delen met je vrienden. Met de vrije camerabediening is de perfecte shot zo gevonden.

 • De drie Uncharted games zijn voor het eerst speelbaar in Full HD, met 60FPS
 • Ongeëvenaarde verhaallijn. Beleef de trilogie als Nathan Drake in een strijd tussen avontuur en familie.
 • Meer dan 65 verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gameplay, onder andere het Motion Blur effect voor het eerste deel en een vertrouwde controller layout welke veel games tegenwoordig toepassen.
 • Er zijn nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd waardoor de meest bedreven spelers genoeg uitdaging vinden en de game een lage drempel  biedt voor mensen die nieuw zijn in gaming
 • Volledig nieuwe trofeeën exclusief voor PS4.
 • Bevries je game op elke moment en maak screenshots met de nieuwe "Photo Mode".

Platform:

Editie:

Thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 21/11/2018
EAN 711719710417
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Sony
Ontwikkelaar Bluepoint Games
Gesproken taal Engels, Nederlands
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers