Dying Light The Following Enhanced Edition

Ervaar de parkour-gedreven zombie apocalyps op een nieuw niveau. Dompel je onder in de ultieme Dying Light ervaring met het volledig nieuwe Legend system, verbeterde graphics, gameplay verbeteringen en meer. Deze nieuwe versie van Dying Light bevat alle bonus content, inclusief Dying Light The Following een volledig nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding die nieuwe mysterieuze personages, dodelijke wapens, quests en voertuigen toevoegt aan de game.

Dying Light

Dying Light is een action survival game gepresenteerd in het first-person perspectief. Het spel speelt zich af in een grote en gevaarlijke wereld. Door de dag verken je een stedelijke omgeving die aangetast is door een mysterieuze epidemie. Wanneer de zon aan de hemel staat moet je ervoor zien te zorgen dat je een voorraad aan belangrijke objecten weet te verzamelen en je wapens vervaardigt. Deze heb je nodig om de hersenloze, vleesetende vijanden die de epidemie heeft voortgebracht te verslaan.

Eens de zon van het toneel verdwijnt worden alle vijanden echter sterker en een stuk agressiever, en zul je moeten opletten hoe je je verplaatst doorheen de stad. Nog gevaarlijker zijn echter de geïnfecteerde en monsterachtige jagers die wanneer de nacht valt hun hol verlaten om te jagen - op jouw! Wanneer de duisternis valt zul je al je vaardigheden moeten gebruiken om te overleven tot de ochtend, wanneer het licht eindelijk terugkeert...

Of je nu aan het vluchten bent of een prooi aan het achtervolgen bent, in Dying Light beweeg je op een vlotte en snelle manier doorheen de omgeving. Spring van dak tot dak, beklim muren of val de vijand van bovenaf aan - de stad is jouw speeltuin, en jij hebt de skills aan boord om er wat leuks van te maken. Maak daarenboven gebruik van allerhande gadgets en vallen die de andere overlevenden geplaatst hebben om de tegenstand te slim af te zijn!

Dying Light The Following

Dying Light The Following speelt zich af na de gebeurtenissen van Dying Light. Als Kyle Crane word je in de outback van Harran gedropt, waar je wordt geconfronteerd met nog meer geïnfecteerden, maar ook met een mysterieuze en machtige sekte. Om dichter bij de sekte te kunnen komen, zal je het vertrouwen van de lokale bevolking moeten winnen. Kies je eigen route en vervul opdrachten en missies om zo door te dringen tot de kern van de mysterieuze groepering. Hoe meer vertrouwen je verdient, hoe ingrijpender de te vervullen taken, maar ook hoe dichter je komt bij het mysterie dat een greep heeft op dit ooit zo serene landschap.

Verlaat voor de eerste keer de quarantaine zone van de stad en stort je in een weidse omgeving overlopen door de zombies en bewoond door kleine groepen overlevenden, die nieuwelingen evengoed als een bedreiging beschouwen. Met een nieuwe omgeving zo groot als alle Dying Light mappen gecombineerd, biedt Dying Light The Following een enorme lijst van nieuwe gebieden, personages, quests en geheimen om te ontdekken.

Voor de eerste keer kan je nu ook voertuigen gebruiken in Dying Light. Ontsnap aan achtervolgingen en verplaats je doorheen de omgeving zoals nooit tevoren. All-terrain dirt buggies worden je sleutel tot het overleven in en je verplaatsing doorheen het weidse landschap. Verbeter je nieuwe driving skill en upgrade je voertuig om zo het meest effectieve en dodelijke wapen te creëren. Voeg wapens, uitbreidingen, stickers en paintjobs toe en ga de zombies te lijf.

 • Verbeterde ervaring -  Dying Light is groter, beter en angstaanjagender dan tevoren. Ervaar de ultieme zombie game terwijl je op zoek gaat naar materialen, je eigen wapens creëert en er alles aan doet om simpelweg te overleven in een stad verscheurd door een zombie virus.
 • Grote open wereld - Doorkruis een enorme spelwereld, ondergedompeld in chaos en vernietiging. In deze gevarieerde omgeving vecht je tegen verschillende vijanden voor je eigen overleving. Niet alleen de geïnfecteerden, maar ook andere radeloze mensen zijn vaak de enige mogelijkheid om de broodnodige materialen te bemachtigen.
 • De nacht verandert alles - Overdag verken je de stad op zoek naar materialen en wapens. Bij het vallen van het donker ondergaat de omgeving echter een ingrijpende transformatie. De zombies worden 's nachts sterker en sneller en jij bent hun prooi.
 • Parkour-stijl bewegingen - Beweeg doorheen de stad op je eigen manier. Spring van dak tot dak, beklim elke muur en val je vijanden aan van langs boven. Dying Light geeft je als speler een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.
 • Inclusief Dying Light The Following - Ontdek een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Kyle Crane. Verlaat de quarantaine van de stad en ontrafel het geheim van een mysterieuze sekte die zich in het gebied

"Deze Enhanced Edition van Dying Light bevat alle bonus content, inclusief Dying Light The Following een volledig nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding die nieuwe mysterieuze personages, dodelijke wapens, quests en voertuigen toevoegt aan de game."

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/9/2018
EAN 5051888236512
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Horror, Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Angstaanjagend
Publisher Warner Bros Interactive
Ontwikkelaar Techland
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers