Space Hulk Tactics

Space Hulk: Tactics is een getrouwe bewerking van het 'Space Hulk' bordspel, dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum en een unieke draai geeft aan de formule van deze kultklassieker. Neem deel aan bloedige gevechten als een team van Terminator Space Marines of de dodelijke buitenaardse Genestealers.

Welke kant kies jij?

Vecht doorheen twee verschillende, verhaal gestuurde campagnes: leid een Blood Angels-team dat je naar eigen inzicht kunt aanpassen en upgraden, of neem voor eerst in een Space Hulk spel de controle over de Genestealers!

Space Hulk: Tactics is gebaseerd op de regels van het populaire bordspel, aangevuld met een nieuwe twist in de vorm van het unieke kaartsysteem. Kaarten bieden meer manieren om je squadron aan te passen en laten je het tij van de strijd keren, met krachtige vaardigheden die spel veranderende effecten veroorzaken wanneer ze op het juiste moment worden gebruikt.

Test je vaardigheden tegen andere spelers in de uitgebreide online competitieve multiplayer. Geef opdracht aan een zwerm Genestealers of een team van verschillende eenheidstypen uit een van de vier beschikbare Space Marine Chapters: de Blood Angels, de Space Wolves, de Ultramarines en de Dark Angels. De game bevat een ingebouwde, intuïtieve tool voor het maken van kaarten, om je eigen originele kaarten met aangepaste doelen te ontwerpen en deze met andere spelers te delen!

 • Een getrouwe aanpassing van het Warhammer 40.000 bordspel Space Hulk, met een frisse draai aan de klassieke regels • Neem deel aan bloedige tactische gevechten aan boord van een gigantische Space Hulk
 • Speel door twee campagnes vanuit het oogpunt van de Blood Angels, en voor de eerste keer in een Space Hulk-game, de dodelijke Genestealers!
 • Pas je eenheden van Dark Angels, Ultramarines, Blood Angels, Space Wolves en zelfs Genestealers aan met honderden cosmetische items, kaarten en apparatuur.
 • Daag spelers online uit door Genestealers of een van de vier Space Marines-hoofdstukken te spelen
 • Maak en deel je eigen missies met een intuïtieve kaartcreatie tool

"Space Hulk: Tactics is gebaseerd op de regels van het populaire bordspel, aangevuld met een nieuwe twist in de vorm van het unieke kaartsysteem."

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 5/9/2018
EAN 3512899120051
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Strategy
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Focus Home Interactive
Ontwikkelaar Cyanide
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers