Uncharted 4 - A Thief's End

PlayStations meest beruchte schatzoeker is terug! Nathan Drake beleeft zijn laatste avontuur in Uncharted 4 - A Thief's End. Na het roekeloze leven als schattenjager achter zich te hebben gelaten, gooit de onverwachte terugkeer van broer Sam roet in het eten. In zijn afwezige jaren heeft Sam geen vrienden gemaakt, sterker nog; hij zit bij de verkeerde mensen flink in de problemen. Om zijn broer te redden, zit er maar één ding voor Nathan op... Het team voor een laatste keer bij elkaar brengen en een nieuw avontuur aan gaan.
 
Kruip in de huid van Nathan Drake en ga op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Het verhaal speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3 af. Nathan dacht jarenlang dat hij Sam verloren had, tot hij ineens weer voor zijn neus stond. Samen waren ze hard op weg om succesvolle schatzoekers te worden, maar toen sloeg het noodlot toe. Een aanwijzing naar een mogelijke schat laat het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Het piratenparadijs Libertalia is volgens legendes diep in de bossen van Madagaskar verborgen. Dit wordt hun doel.
 
De multiplayer van Uncharted - A Thief's End voegt nieuwe elementen toe en bouwt verder op de Uncharted serie zoals fans het kennen. Ontdek unieke levels in verwilderde omgevingen en vind vloeken uit voorgaande avonturen terug. Het voordeel is dat je in de nieuwste game de vloeken in kunt zetten om jouw team te versterken. Trek met je vrienden ten strijde in een uitdagende en afwisselende multiplayer waarbij strategie en teamwork de sleutels zijn naar succes!
 
Naughty Dog staat als ontwikkelaar bekend om hun filmische games. Ze weten als geen ander  spelers van begin tot eind vast te houden dankzij een sterke verhaallijn, gecombineerd met kwalitatief acteerwerk. De grafische mogelijkheden van PlayStation 4, maakt de beleving van Uncharted 4 - A Thief's End compleet. Stap de avontuurlijke wereld van Nathan Drake binnen en ontdek de mooiste locaties verspreid over de hele wereld. Van besneeuwde bergtoppen, naar ondoordringbare jungles en verre steden. Niets staat Nathan Drake in de weg om het fortuin van Avery te vinden.

  • De eerste Uncharted-game voor de nieuwste generatie consoles
  • Nieuwe gameplay-elementen in de gevechten en bij het verkennen van de omgevingen
  • Verken grote, open omgevingen
  • Ontdek hoe de verbeterde graphics en animaties de game tot leven brengen

""Als jij een PlayStation 4 hebt, moet je Uncharted 4 gewoon spelen!" - XGN.nl "

- -

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 18/7/2018
EAN 711719410270
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Drugsmisbruik
Publisher Sony
Ontwikkelaar Naughty Dog
Gesproken taal Engels, Nederlands
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers