Twin Mirror

Je geest is de enige plek waar je de waarheid kan achterhalen

Samuel is een 33-jarige man die net door een moeilijke relatie is gegaan. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats in Basswood, West-Virginia, voor de begrafenis van zijn beste jeugdvriend. Zijn depressieve en bittere gevoelens maken hem onrustig en zorgen ervoor dat hij zich niet op zijn plek voelt. Wanneer hij de dag na de begrafenis in zijn hotelkamer wakker wordt met een bebloed hemd en geen herinneringen van wat er vorige nacht gebeurd is, besluit hij op onderzoek te gaan naar de waarheid.

Sam's grootste talent is zijn Mind Palace. Terwijl de ongetrainde geest cruciale informatie kan vergeten of falen belangrijke aanwijzingen te onthouden, werken de hersenen van Sam anders. Door de jaren heen heeft Sam getraind om zijn eigen versie van de Mind Palace te creëren – voor hem is het een plek die hij naar wens kan bezoeken en waar hij herinneringen kan recreëren… of verschillende scenario’s met elkaar in verband kan brengen. Maar zelfs het beste gereedschap kan gaan roesten indien het niet goed onderhouden wordt en spelers moeten daarom Sams bekwaamheid terug op niveau krijgen.

Tijdens het oplossen van het mysterie van de game moeten spelers aanwijzingen verzamelen uit de echte wereld, door te navigeren tussen het nu en de Mind Palace, totdat zij in staat zijn de vergeten of weggestopte gebeurtenis uit het verleden te recreëren… onbewust van wat of wie zij mogelijk ontdekken.

Sams geest is een mysterieuze en wonderlijke plek. De Double introduceert een ander sleutelelement van Twin Mirror. Sams innerlijke stem neemt de vorm aan van een stijlvolle en sarcastische versie van hemzelf. Is hij hier om te helpen? Of om hem te hinderen? Spelers moeten zijn ware betekenis ontdekken terwijl zij het verhaal volgen, navigerend tussen keuzes van Sams persoonlijkheid en de Double’s eigenzinnige begeleiding.

  • Ontwikkeld DONTNOD Entertainment, meesters van verhaalvertelling in videogames, en bekend van Life is Strange en Vampyr
  • Ontdek een spannend mysterie en ga op onderzoek - Probeer je te herinneren wat er gebeurd is in dit kleine stadje in West-Virginia.
  • Verlies jezelf in een emotionele reis naar de waarheid - Sam's plan om zichzelf en verzoening te vinden is een emotionele trip.
  • Beslis over Sam's lot - Je keuzes en morele waarden zullen beslissen over Sam's relaties met de inwoners van Basswood en Sam's eigen lot.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 1/12/2020

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 1/12/2020
EAN
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Dontnod Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers