Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Edition of Light

De Edition of Light bevat de volgende extra's:

 • Omkeerbare cover met artwork van Akira Toriyama
 • Bonus DLC
  • Supplicant (Accessoire om MP te krijgen)
  • Healer (Accessoire om HP te krijgen)
  • 3x Seed of Skill (Speel extra Skill Points vrij na consumptie)

Dragon Quest XI - Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age vertelt een boeiend verhaal over een opgejaagde held. Het is de langverwachte role-playing game van Yuji Horii, de geestelijk vader van de serie, personage-ontwerper Akira Toriyama en componist Koichi Sugiyama. Hoewel dit het elfde hoofddeel is in de beroemde serie, is Dragon Quest XI een volledig opzichzelfstaande ervaring met gloednieuwe personages, een rijk gedetailleerde wereld, spannende turn-based gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal betoveren.

JRPG Nostalgie

Net als zijn vroegere rivaal - Final Fantasy - start elk Dragon Quest avontuur met een nieuw verhaal. De spelreeks heeft net als Final Fantasy de tand des tijds overleefd door zichzelf steeds heruit te vinden. Toen de twee software ontwikkelaars Square en Enix fusioneerden - als Goku en Vegeta - kwam er ook een einde aan de vriendelijke rivaliteit. Beide games stonden aan de wieg van de JRPG maar elk koos een ander pad. Dragon Quest besloot om aan de turn-based JRPG gameplay vast te houden terwijl Final Fantasy steeds op zoek ging naar nieuwe manieren om actieve gameplay te introduceren. In Dragon Quest XI initieer je gevechten door een vijand aan te vallen. Na de aanval word de speler met de vijand opgesloten in een afgebakende arena. Je kan vrij rondlopen in de arena om aanvallen te ontwijken. Nostalgische fans kunnen zich verheugen over de klassieke JRPG gameplay in Dragon Quest XI.

Manga Erfgoed

We hebben de drie spilfiguren in de ontwikkeling van elke Dragon Quest al geïntroduceerd: Yuji Horii (scenarist), Koichi Sugiyama (componist) en Akira Toriyama (manga-tekenaar). Alle drie maken al van het prille begin (1986) deel uit van de reeks. De tekenstijl van Akira Toriyama is allicht het meest herkenbare aan de spelreeks. Onze knipoog naar Goku en Vegeta is geen toeval. Mr. Toriyama is ook verantwoordelijk voor het wereldwijde anime/manga succes: Dragon Ball. Zijn speelse en kleurrijke tekenstijl springt uit scherm in Dragon Quest XI dankzij het gebruik van Unreal Engine 4. De cel-shading techniek zorgt voor een tekenfilmachtige stijl waarbij de randen van objecten en personages met een zwarte lijn zijn aangewerkt. De game lijkt op een handgetekende animatiefilm. Yuji Horii vertelt het verhaal van onze naamloze Hero. Met een loyale groep metgezellen - die je op je avontuur ontmoet - moet hij ontsnappen aan de kwaadaardige koning van Lotozetasia. En ten slotte begeleidt de soundtrack van Koichi Sugiyama alles met een verfijnd streepje klassieke muziek.

Opgejaagd wild

Als onderdeel van de meerderjarigheidceremonie in zijn dorp, reist een jonge man met zijn jeugdvriend naar een heilige steen. Door een reeks onvoorziene gebeurtenissen ontdekt deze onverschrokken avonturier dat hij de reïncarnatie is van een legendarische held uit een vergeten tijd. De jonge held vertrekt naar een onbekende wereld om het mysterie van zijn verleden te ontrafelen… maar hij wordt niet echt warm verwelkomd. Nadat hij zijn identiteit aan de koning heeft onthuld, wordt de held beschouwd als “The Darkspawn” en opgejaagd door een meedogenloos leger. Op de vlucht voor zijn achtervolgers, verzamelt de held een groep innemende avonturiers om hem heen, die allemaal geloven dat hij in werkelijkheid de herboren Luminary is. En zo begint voor de held en zijn nieuwe bondgenoten een missie die hen zal voeren over uitgestrekte continenten en oceanen, waar ze kennismaken met een onheilspellende dreiging die over de wereld is gekomen

Gelauwerd in Japan

Dragon Quest XI: Echoes of Elusive Age heeft een gigantische spelwereld. De wereld is bezaaid met leuke opdrachten, mini-games en tonnen zijmissies. Het hoofdverhaal kan je op 50u tot een einde brengen maar wil je alles uit het spel halen dan kan je meer dan 100u doorbrengen in de wereld van Lotozetasia. Bij de release in Japan werd Dragon Quest XI warm verwelkomd met diverse game-awards en hoge scores, inclusief PlayStations Platinum Prize en een perfecte score van 40/40 in Famitsu (een invloedrijke videogamepublicatie in Japan).

 • Ontrafel een episch mysterie in een meeslepend verhaal - Dragon Quest XI vertelt het verhaal van een opgejaagde held: beschouwd als demon en achtervolgd door een kwaadaardige vorst, begin je een zoektocht om het mysterie van je verleden te ontrafelen en een gedoemde wereld te redden. Het hart van de game bestaat uit een meeslepend verhaal met verrassingen en plotwendingen die je constant op het puntje van je stoel houden – van het openingsfilmpje tot de aftiteling!
 • Verzamel een kleurrijke groep loyale metgezellen – De held wordt tijdens zijn reizen vergezeld door een groep onvergetelijke avonturiers, met achtergrondverhalen en persoonlijkheden die net zo gevarieerd zijn als hun ontwerpen. De beroemde manga-tekenaar Akira Toriyma wekt de Dragon Quest-personages wederom tot leven met zijn heerlijke, unieke stijl.
 • Verken een prachtige, levende wereld – Dragon Quest XI wekt een gigantische, prachtige wereld tot leven in een stijl die tekenfilmachtige cel-shading mengt met fotorealistische details. Terwijl ze reizen door levendige steden, schilderachtige dorpjes, machtige kastelen en duistere kerkers, kunnen spelers om elke hoek weer nieuwe avonturen verwachten. Computergestuurde personages doen hun dagelijkse dingen, monsters stemmen hun gedrag af op de omgeving, en spelers kunnen monsters als voertuigen gebruiken om nieuwe gebieden te bereiken.
 • Geniet van klassieke gevechten met moderne extra’s – Het turn-based vechtsysteem van Dragon Quest XI is eenvoudig genoeg voor nieuwkomers, maar biedt genoeg diepgang om de meest ervaren fans uit te dagen.
 • Vermaak jezelf & red de wereld – Naast het meeslepende hoofdverhaal, bevat Dragon Quest XI tientallen zijmissies en verslingerende minigames om je minstens 100 uur aan het spelen te houden. Je kans om in je hoofdmissie te slagen en een kwaadaardige macht met onvoorstelbare kracht te overwinnen is gering… dus is het maar goed dat er overal in de wereld leuke afleidingen zijn verstopt.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 4/9/2018
EAN 5021290081277
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Square Enix
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers