Agony

Agony is een first-person survival-horrorspel dat zich afspeelt in de hel. Je begint als een gekwelde ziel in de diepten van de onderwereld, zonder herinneringen aan je verleden. Al snel ontdek je dat je een speciale kracht bezit om andere personen en zelfs eenvoudige demonen over te nemen, wat je de nodige hulpmiddelen geeft om te overleven in de extreme omstandigheden van de hel.

Begin je reis diep in de hel als een gekwelde ziel waarbij je niets meer weet over je vroegere leven. Door de krochten van de hel te verkennen en om te gaan met andere gekwelde zielen, kom je er al snel achter dat je alleen kunt ontsnappen door de mystieke rode godin te dienen. Bestuur de mensen die je tegenkomt en neem zelfs de geest van eenvoudige demonen over. Overleef de extreme omstandigheden van de hel in deze unieke mix van donkere erotiek, levensechte horror en stealth-actie.

Door de vijandige omgeving te verkennen en via ontmoetingen met andere vermoeide zielen, zal je snel begrijpen dat er maar één manier is om uit de hel te ontsnappen en dat pad leidt rechtstreeks naar de mystieke Red Goddess.

  • Weersta de verleidelijke, maar gevaarlijke "Red Goddess" in dit verhaal over horror, erotiek en verdoemenis, geïnspireerd door de Inferno van Dante Aligheri.
  • Overwin de grenzen van je geest en benut elke schaduw om je te verbergen en te overleven. Test je stalen zenuwen en waag je in de meest geheime uithoeken van de hel.
  • Zoek geheime patronen en teken ze met je eigen bloed op de offerstenen. Verzamel oude artefacten en gebruik hun krachten om verborgen paden in een andere dimensie te ontdekken.
  • Enorme, visueel verbluffende levels met een uniek angstaanjagend design. Vind je weg doorheen een mystiek zwevend bos en andere vijandige omgevingen.

"Je begint als een gekwelde ziel in de diepten van de onderwereld, zonder herinneringen aan je verleden."

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/5/2018
EAN 4020628774288
Aantal spelers Singleplayer
Genre Horror, Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Deep Silver
Ontwikkelaar Madmind Studio
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers