Skull & Bones

Het is de Gouden Eeuw van de Piraterij. Rebelse kapiteinen hebben de leiding over de krachtigste wapens op aarde: oorlogsschepen. In Skull & Bones, ben jij een onverzadigde, beginnende kapitein die het pardon van de koning heeft afgewezen. Aangezien je niks te verliezen hebt, vaar je van de Caraïben naar de Indische Oceaan, een exotisch en ongetemd gebied vol met ongekende rijkdom.

Echter zijn deze mooie en idyllische wateren ook een plek waar enorme bevolkingsgroepen, krachtige handelsorganisaties en meedogenloze piratenbendes het gevecht met elkaar aangaan voor hun deel van deze schatten.

Tijdens je avontuur om de grootste piratenkoning te worden, bouw je een vloot aan schepen die je kunt aanpassen, ben je opzoek naar lucratieve handelsroutes en haal je andere piratenkapiteinen, memorabele karakters of andere spelers neer. Om de gevaren van de oceaan te overleven, moet je samenwerken met andere piratenkapiteinen en zo de meest invloedrijke piratenbende worden. Leid je bende naar ongekende hoogtes en ga het eindeloze gevecht aan en word heerser van de Indische Oceaan.

Van beginnende kapitein tot leider van je eigen bende

Kies je eigen piratenkapitein en word je gevreesde legende die je altijd al hebt willen zijn. Kies een piratenschipklasse die bij je speelstijl past, je kunt deze vervolgens verbeteren dankzij het RPG-systeem. Vanuit je schuilplaats rekruteer je je bemanning, pas je het schip van je dromen aan en krijg je de laatste geruchten mee voordat je weer het water ingaat en je stempel op de wereld drukt. Na iedere succesvolle heist, groeit je rijkdom en krijg je een verbeterde reputatie, waardoor andere spelers je graag uitdagen. In je eentje rondvaren wordt dan een gevaarlijke gok. Hoe lang je het overleefd hangt af van het feit of het je lukt om de machtigste piratenbende van de Indische Oceaan samen te stellen.

Verbeterde zeegevechten

Ervaar ongeëvenaarde gameplay op zee ontwikkeld door de studio die de leiding had over het gevechtssysteem voor zeegevechten dat gebruikt is in de Assassin’s Creed franchise. Vecht mee in brute, intense zeegevechten terwijl je heerser van de zee probeert te worden. Gebruik het innovatieve windsysteem om sneller te varen, verder te schieten, aanvallen te ontwijken en jezelf te positioneren om vervolgens je slachtoffers te decimeren. Stalk je vijanden en zoek met je verrekijker naar zwakke plekken. Jaag op grote handelaarsschepen met je bende en wees je rivalen te snel af. Vecht op je eigen manier dankzij de eindeloze tactische mogelijkheden.

Plunder handelsroutes alleen of in coöp

Ontdek een systemische gedeelde wereld die reageert op je acties en je uitdaagt om te vechten in meerdere delen van de Indische Oceaan. Kies je eigen weg: Vecht alleen, of werk samen met andere spelers en haal roofzuchtige facties en zwaarbewaakte konvooien neer. De beloningen kan je delen, of stelen, als je bereid bent om de gevolgen van verraad te ondervinden en dus een doelwit voor anderen wordt. Er zijn zelfs geruchten dat er diep in de zee gevaren zijn...

Intense multiplayeractie

Verraderlijke wateren scheiden unieke regio’s van de Indische Oceaan, waar piratenbendes vechten voor rijkdom in explosieve zeegevechten. Ga de confrontatie aan met andere spelers in competitieve 5v5 gevechten, en ervaar de ultieme piratenfantasie dankzij meerdere gamemodes. Hierin plunder je de meest waardevolle buit op de drukste handelsroutes van de Indische Oceaan en vergroot je je invloed.

Een constante uitdaging

Vecht je naar de top en krijg grotere uitdagingen voor jou en je bende. Doordat de wereld evolueert, test Skull & Bones constant je vaardigheden, de hebzucht die jij en je bondgenoten hebben. Grote, nieuwe gebieden om te ontdekken, krachtige schepen, verwoestende wapens en sterke vijanden, samen met betere beloningen verleiden je om nog meer te roven. Elke overwinning verhoogt je roem, maar verhoogt ook de prijs die op je hoofd staat.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2021

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2021
EAN
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Ubisoft
Ontwikkelaar Ubisoft Singapore
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers