Bulletstorm Full Clip Edition

Bulletstorm Full Clip Edition is de definitieve Bulletstorm-ervaring die alle bestaande Bulletstorm add-ons bevat, plus gloednieuwe inhoud exclusief voor de Full Clip editie!

In Bulletstorm draait het vooral om zo snel, zo veel en zo stijlvol mogelijk alle vijanden aan grut te knallen. Een headshot geeft je in andere shooters het meeste voldoening, maar in Bulletstorm is dit slechts het begin. Het spel moedigt de speler aan om zoveel mogelijk te experimenteren. Een inkomende raket? Schop deze met een welgetimede trap terug naar zijn afzender. Een gevaarlijke afgrond? Gebruik je zweep om een vijand naar je toe te trekken en hem vervolgens de afgrond in te kicken. Of schiet een vijand in zijn knieschijven alvorens je hem afmaakt met een laatste schot met je drillgun. Een wapen dat letterlijk en figuurlijk door merg en been gaat. Meer stijl betekent meer punten en meer punten betekenen dan weer meer beschikbare wapens en upgrades, wat op zijn beurt leidt tot een overvloed van methodes om het bloed te laten vloeien, spatten en spuiten. Eens je de gameplay in je vingers hebt, slaat Bulletstorm je werkelijk met verstomming.

Op wraak belust

In een futuristisch wereld beschermt een groep elite militairen, genaamd 'Dead Echo' de samenleving tegen alles wat deze samenleving bedreigt. Althans, dat denken ze toch. Wanneer Dead Echo leden Grayson Hunt en Ishi Sato ontdekken dat ze eigenlijk voor de verkeerde kant werken, en onschuldige burgers hebben vermoord in plaats van wapendealers en terroristen, worden ze door hun commandant verraden en vluchten ze naar een uithoek van de melkweg. Na een ruimtegevecht met hun vroegere commandant storten ze neer op een verlaten planeet, Stygia. In dit vergeten paradijs worden worden ze nu omringd door hordes mutanten en kannibale bendes. Hun enige doel? Van deze godverlaten planeet afkomen en wraak nemen op de man die hen daar naar toe zond. Stap in de schoenen van Grayson Hunt, wiens one-liners zelfs Duke Nukem laten blozen. Hij is uitgerust met een arsenaal aan over-the-top gevechtsbewegingen en buitensporig grote guns. Oh ja, hij stopt ook voor niets of niemand maar dat moesten we er wellicht niet bij vertellen.

Anarchy Mode

In Anarchy Mode neem je het samen met drie andere spelers op tegen steeds moeilijker wordende 'golven' van tegenstanders. Skillshots (de manier hoe je iemand afmaakt) en Team Skillshots spelen hier een belangrijke rol. Zo moet je bepaalde vijanden afmaken met de skilshot die boven hun hoofd word weergegeven. Doe je dit niet dan zal de kill niet gelden. Met de verdiende XP kan je tussen de rondes door nieuwe uitrusting, kleuren voor je 'zweep', wapenskins en vaardigheden kopen. 

Echo Mode

In Echo Mode speel je alleen stukken uit het singleplayerverhaal zonder de tussenfilmpjes. De scores die je hier behaalt worden weergegeven op online leaderboards. Door bepaalde scores te halen kan je ook andere stages ontgrendelen om op te spelen. Speel in totaal 30 Echo Mode challenge maps, waaronder 6 gloednieuwe, exclusief voor de Full Clip Edition.

 • Vecht je weg door Stygia's gemuteerde bewoners  door de singleplayer-campagne, een van de 30 Echo score-uitdagingen of 12 co-operatieve multiplayer maps.
 • Uniek 'Skillshot' systeem dat je beloont voor het uitvoeren van de meest creatieve en dodelijke kills denkbaar. Voer over-the-top kills uit door snelle gunplay te combineren met unieke kick-, slide- en leashcombo's.
 • Bijgewerkte karaktermodellen, omgevingen, animaties en een nieuwe weergavemodus, met een hogere framerate. Met 4K-resolutie ondersteuning op PS4 Pro en PC en geremasterde audio-effecten
 • Voltooi de single-player campagne om de uitzinnige 'Overkill'-campagnemodus te unlocken die onbeperkt toegang biedt tot alle wapens en vaardigheden vanaf Act 1
 • Speel samen met 3 andere spelers in co-op voor de ultieme chaos. Overleef op 12 verschillende mappen en verdien nieuwe wapen skins en aanpassingen voor je personage. Voer Team Skillshots uit en ontketen de glorieuze Blood Symphony Skillshot
 • Toon je vaardigheid in 30 Echo Mode challenge maps waar je score alleen wordt beperkt door je kill-a-tivity
 • Speel dankzij de Duke Nukem's Bulletstorm Tour DLC door de hele Bulletstorm Full Clip Edition-campagne als Duke Nukem, met een volledig heropgenomen script en gloednieuwe ingesproken dialogen door de originele stem van Duke!

Platform:

 • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
 • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 17/6/2017
EAN 4020628785154
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Gearbox Publishing
Ontwikkelaar People Can Fly
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels