Samurai Warriors - Spirit of Sanada

Volg de legende van de Sanada clan van hun heldhaftige opkomst tot hun tragische einde in een gloednieuw deel in de historisch geïnspireerde Samurai Warriors reeks.

Samurai Warriors - Spirit of Sanada is een nieuw avontuur gebaseerd op de heroïsche legende van de Sanada Clan, een sluwe groep krijgers uit het Sengoku tijdperk in Japan, een legendarische historische periode die ook wel bekend stond als het tijdperk van Samurai. Door hun felle wil om te overleven, vochten ze met uiterste waakzaamheid om ervoor te zorgen dat de naam Sanada door de geschiedenis heen onthouden zou worden.

Het verhaal van de Sanada Clan begint met patriarch Masayuki Sanada, een populair personage dat voor de eerste keer toetreedt tot de Samurai Warriors-reeks. Je volgt Masayukis eerste veldslag, van het begin van de clan als nederige vazallen tot krachtige krijgsheren en tot de geboorte van de legendarische samurai, Yukimura Sanada. Daarna zet je de legende van de clan verder als Yukimaru vanaf zijn jeugdjaren als een legendarische krijger terwijl hij stijgt in faam en uiteindelijk de titel van "The Crimson Demon of War" verwerft. Beleef eveneens het epische verhaal van het bewind en de mooiste gevechten van zijn vader tot aan zijn moedige laatste veldslag bij de Belegering van Osaka.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 26/5/2017
EAN 5060327533938
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 16
Publisher Koei Tecmo
Ontwikkelaar Omega Force
Geschreven taal: Engels