For Honor

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
29.98
used
19.98

For Honor

Laat in For Honor, een nieuwe actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal, een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Duik in de woedende chaos als een Ridder, Viking of Samoerai, drie van de grootste krijgerlegendes. For Honor is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een nooit eerder vertoond vechtsysteem.

Innovatief Art of Battle vechtsysteem

Maak gebruik van het gewicht van je wapen en voel de kracht en impact van elke slag. Art of Battle, het innovatieve vechtsysteem van de game, geeft je volledige controle over je krijgers. Deze hebben allen unieke vaardigheden en wapens, waarmee je alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die je in de weg staan op het intense, geloofwaardige strijdveld een kopje kleiner maakt.

Memorabele verhaallijn & baanbrekende multiplayer

De memorabele verhaallijn is er een van krijgers, waarin je in de huid kruipt van helden van alle drie de facties. Je bestormt kastelen en forten, maakt het verschil in massale gevechten en confronteert dodelijke bazen in intense duels. Je hebt al je vaardigheden en slimmigheden nodig om ervoor te zorgen dat jouw volk overleeft en om de plannen van Apollyon, een meedogenloze, bloeddorstige krijgsheer, te dwarsbomen.

For Honor biedt een boeiende campagne en spannende multiplayer. De volledige ervaring is samen met vrienden online te beleven of in je eentje tegen AI. De baanbrekende multiplayermodi testen je vaardigheden en laten je adrenaline stijgen tot ongekende hoogte. In het hart van de strijd zijn coördinatie en communicatie met je medekrijgers de sleutel tot succes en dus de overwinning. Help je bondgenoten, slacht de vijand af en verover het slagveld.

Kies je factie

Kies jouw favoriete krijger uit een aantal unieke helden, waaronder dodelijke Ridders, brute Vikings en ijskoude Samoerai. Om het gevecht naar hun hand te zetten en hun factie te laten overwinnen, beschikt elke held over zijn of haar eigen wapenset en vechtstijl. Toon je persoonlijkheid en pas ieder onderdeel van jouw krijger aan, waaronder je borst, schouders, helm en wapen, om je vijanden angst in te boezemen. 

  • The Chosen - The Chosen heeft duizenden jaren overleefd in de woestijnen in het zuiden. Hun reis had ze eeuwen geleden al fataal moeten worden, maar dankzij de vaardigheden en focus van hun grote helden hebben ze het gered. Deze helden moeten zien te overwinnen om een nieuw thuis te vinden.
  • The Warborn - De angstaanjagende krijgers van The Warborn varen over de Kokende Zee om de kusten van het zuiden te veroveren. Ze staan bekend om hun vuur en hun passie. Deze helden zijn de ultieme krijgers. Ze staan altijd in de voorhoede en zullen hun vijanden uit hun thuisland verdrijven.
  • The Legions - The Legions hebben indringers verdreven en iedere locatie die zich niet bij hun aansloot veroverd. Ze verdedigen hun eigendommen koste wat kost. Deze helden worden van twee kanten bedreigd en willen hun thuis beschermen tegen de heidenen.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 69 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Coöp
Online Multiplayer Competitief
Genre Action
Genre Adventure
PEGI 18
online game
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Ubisoft
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers