Battlefield 1

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Battlefield 1

Ervaar het begin van wereldwijde oorlog in Battlefield 1.

Baan je een weg door epische gevechten, variërend van krappe belegerde Franse steden tot zwaar verdedigde bergforten in de Italiaanse Alpen en aanschouw waanzinnige veldslagen in de woestijn van Arabië. Ontdek een nieuwe wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne, of doe mee aan epische multiplayergevechten met maximaal 64 spelers. Stem je tactiek af op de adembenemende omgevingen en totale verwoesting. Strijd als infanterie of bestuur ongelooflijke voertuigen te land, ter zee en in de lucht (variërend van tanks en motoren op de grond tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen) en stem je speelstijl af op de meest dynamische gevechten in de geschiedenis van Battlefield.

Epische multiplayergevechten met 64 spelers

Vorm een squad met vrienden en doe mee aan de meest epische multiplayergevechten in de geschiedenis van FPS met maximaal 64 spelers als infanteristen of bestuurders van voertuigen, variërend van tanks en motoren in het veld tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen.

Ervaar het begin van wereldwijde oorlogsvoering

Maak deel uit van de grootste veldslagen in de geschiedenis van de mensheid. Van de zwaar verdedigde Alpen tot de verzengende woestijnen van Arabië, de oorlog raast op epische schaal te land, ter zee en in de lucht terwijl je getuige bent van de geboorte van moderne oorlogvoering.

Adembenemende intuïtieve verwoesting

Met intuïtieve verwoesting is geen strijd ooit dezelfde. Vernietig grote en kleine voertuigen, en maak hele gebouwen met de grond gelijk. Van kleine houten huizen tot enorme stenen forten, zelfs de grond waarop je vecht kan uiteen worden gereten.

Oorlogsverhalen van de andere kant van de wereld

Ontdek een wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne en bekijk een wereldwijd conflict door de ogen van diverse personages, die worden verenigd door deze eerste moderne oorlog.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 86 punten Used 62 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Electronic Arts
Ontwikkelaar: DICE
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers