République

Help Hope, een jonge vrouw die gevangen gehouden wordt, te ontsnappen uit Metamorphosis, een totalitaire staat geregeerd door de alom tegenwoordige Overseer. Hack het bewakingsnetwerk en begin samen met Hope aan een spannend en verraderlijk avontuur naar je vrijheid.

République kwam eerder al uit op mobiele apparaten en op PC als een episodische game. Op PS4 kan je nu genieten van het volledige seizoen, inclusief de vijfde en laatste episode, op één disk.

- Hacking gameplay - Doorheen de game zal Hope jouw hulp nodig hebben om haar te helpen ontsnappen, door toestellen te hacken. De speler kan onder meer camera's hacken, lichten doven, gesprekken afluisteren, liften bedienen en deuren laten dichtslagen voor Hopes achtervolgers.
- Boeiend verhaal - République is meer dan een stealth-action game. Door een gameplay systeem te creëren dat de symbiotische relatie tussen Hope en de speler benadrukt, groeit de speler steeds meer in de rol van Hopes beschermer. Naast het hoofdverhaal kan de speler Hope helpen "verboden" boeken, cassettetapes en andere unieke voorwerpen te verzamelen.
- Ontwikkeld door een team van veteranen uit de industrie die onder meer gewerkt hebben aan AAA games, zoals Metal Gear Solid, Halo, F.E.A.R., en video's zoals de Skyrim televisiereclame en de iconische iPod "silhouet" reclame. De speler kan ook luisteren naar interactieve commentaar van de ontwikkelaar terwijl hij de game speelt.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/3/2016
EAN 813633016566
Aantal spelers Singleplayer
Genre Stealth
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Nippon Ichi Software

Game Trailers