Heavy Rain & Beyond - Two Souls Collection

Beleef twee rasechte PlayStation 3 klassiekers, Heavy Rain en Beyond - Two Souls, geremastered voor PlayStation 4!

------------------------------

Heavy Rain

Heavy Rain is een uniek game dat niet te vergelijken valt met eender welk spel. Deze interactieve cinema dompelt je onder in een spannend en intrigerend plot rond de Origami Killer, een seriemoordenaar met een onstopbare lust. Deze game is een helse rit door een paranormale thriller waarbij je zelf de uitkomst van het verhaal bepaalt. In een zekere zin is Heavy Rain meer film dan game. De Franse ontwikkelstudio, Quantic Dream, was eerder verantwoordelijk voor het felbejubelde en intrigerende moordcomplot in de game Fahrenheit (Indigo Prophecy) op PS2 en Xbox. Heavy Rain is een spirituele opvolger die zowel qua gameplay als verhaalvertelling niet zo sterk verschilt van Fahrenheit.

Immersie

Om je te betrekken bij de game vertelt Heavy Rain het verhaal van niet één maar vier personages. Alle speelbare personages genieten van verschillende persoonlijkheden, motivaties en mogelijkheden. Hun invloed op het verhaal en wat hun beslissingen zijn, zullen het verhaal verder beïnvloeden. De game is volgepropt met objecten die verschillende doelen hebben. De context waarin een speler zich bevindt, geeft nieuwe functies aan een object. Je wordt belaagd door een vijand, voor je ligt een broodmes. Voor dat je belager in de kamer kwam, had het mes geen duidelijk doel. Nu je bedreigd wordt, kan je het mes oppakken om jezelf ermee te verdedigen. Het lijkt overbodig maar de meeste objecten in de game hebben een functie, nuttig of niet...

- Van de makers van Fahrenheit, één van de eerste interactieve films.
- Volwassen en moderne thema's met de nadruk op morele keuzes en hun effect.
- Opgebouwd met vernieuwende motion-capturing en acteurs die alle scènes opgenomen hebben.
- Unieke gameplay die de realistische bewegingen van de mens nabootst.

------------------------------

Beyond - Two Souls

Van de makers van het bekroonde Heavy Rain komt Beyond - Two Souls, een psychologische actie-thriller met in de hoofdrol Hollywood-acteurs Ellen Page (Inception, Juno) en Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man). Leef het leven van Jodie Holmes, een jonge vrouw met bovennatuurlijke krachten met een psychische link naar een onzichtbare entiteit. Beleef de meest opvallende momenten uit het leven van Jodie tijdens een ongelooflijke reis van emotioneel geladen gebeurtenissen zoals je nog nooit hebt meegemaakt in een videogame.

Jouw beslissingen en acties zullen het verloop van het verhaal vorm geven, en alleen jij kunt de uitkomst van het verhaal ontdekken!

- Duik in een aangrijpende en onvoorspelbare actiethriller met in de hoofdrol Hollywoodactrice Ellen Page.
- Kruip in de huid van Jodie Holmes, een jonge vrouw die bovennatuurlijke krachten bezit dankzij een paranormale connectie met een onzichtbare entiteit.
- Beleef als Jodie of de mysterieuze entiteit spectaculaire actie- en avonturenscènes.
- Vergaap je aan de baanbrekende technologie van Quantic Dream in één van de mooiste games ooit op PlayStation 3, geremastered voor PlayStation 4.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/3/2016
EAN 711719877646
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Sony