Gravity Rush 2

Gravity Rush 2 is de nieuwste game in Japan Studio's zwaartekracht tartende action adventure reeks. De graphics zijn sterk verbeterd en het verhaal, de actie en alle andere elementen maken een gigantische sprong voorwaarts ten opzichte van de originele game.

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van de vorige game. Kat, haar partner Raven (ook een shifter) en de politieman Syd worden uitgestuurd om de vreemde gravitatiegolven te onderzoeken, die zich overal in Hekseville manifesteren, om vervolgens opgeslokt te worden te worden door een zwaartekrachtstorm van ongekende schaal. Kat komt terecht in een vreemde mijnbouwstad in een afgelegen dimensie; het uitgangspunt voor een nieuw en spannend avontuur!

Zwaartekracht aanvallen

Het unieke gevoel van gewichtloosheid is terug en beter dan ooit. De gekende zwaartekrachtkrachten van de game worden aangevuld met twee aanvullende stijlen: Maan en Jupiter. Spelers kunnen naadloos overschakelen tussen deze zwaartekrachtstijlen om nieuwe aanvallen te ontgrendelen. De rekenkracht van de PS4 geeft de vernieling nog meer diepgang: Het door de zwaartekracht meegesleurde puin heeft ook een impact, waardoor de gevechten nog dynamischer worden.

Een grote open wereld

Verken een bruisende en levendige drijvende stad, die barst van het leven. Deze kolossale metropool met meerdere niveau's bevat een overvloed aan missies om Kat bezig te houden. Ga voor de hoogste scores om Kats vaardigheden te verbeteren.

Een unieke Art Style

Gravity Rush 2 maakt gebruik van een unieke grafische stijl, waarin de Franse "bande dessinée" stripboeken stijl wordt gemend met Japanse manga en anime om een wonderlijk mooie mooie sfeer te creëren zoals nooit tevoren.

Platform:

  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 18/1/2017
EAN 711719885450
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sony
Ontwikkelaar SIE Japan Studio
Geschreven taal Engels

Game Trailers