Let op! Voor deze Black Friday deal geldt dat indien je een bestelling plaatst voor thuislevering deze op donderdag 26/11 door ons verzonden wordt.
Indien je een reservering plaatst voor winkelafhaling kan je deze vanaf vrijdag 27/11 in de winkel afhalen.

Detroit: Become Human

De herontdekking van de mensheid.

Reis naar de metropool Detroit in de nabije toekomst, een stad die een verjongingsinjectie heeft gekregen door een spannende technologische ontwikkeling: androids. In Detroit: Become Human van de Europese ontwikkelaar Quantic Dream kruip je in de artificiële huid van drie androïden. Net als in voorgaande titels van dezelfde studio (cfr. Heavy Rain en Beyond Two Souls) bepaal jij met plotbepalende keuzes de richting van het verhaal.

Wat maakt ons mens?

Het is 2038 en overal in de stad vind je geavanceerde androids die maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Maar het einde van een tijdperk lijkt nabij.

Ervaar een wereld die op het punt staat te ontaarden in chaos vanuit het perspectief van drie verschillende android-personages. Jouw keuzes geven richting aan het intense verhaal. Met duizenden opties en tientallen ontknopingen tot je beschikking, ben jij degene die de toekomst bepaalt van Detroit en al haar inwoners. 

Speel je rol

Betreed een wereld waarin android-slaven zich ontpoppen tot revolutionaire wereldverbeteraars, compleet met morele dilemma's en levensbepalende beslissingen.

Ontdek wat het werkelijk betekent om mens te zijn, vanuit het perspectief van een buitenstaander, en zie de wereld door de ogen van een machine.

Hun levens, jouw keuzes

In dit uitgebreide verhaal vol talloze vertakkingen bepaal je niet alleen het lot van de drie hoofdpersonages, maar van alle inwoners van Detroit.

Kara, Connor en Markus moeten elk keuzes maken in levensbepalende situaties. Het is mogelijk dat ze hiervoor de ultieme prijs moeten betalen, maar dat betekent nog niet het einde van het verhaal...

  • Creëer een uitdagend, zich ontwikkelend verhaal en maak keuzes die niet alleen invloed hebben op je eigen lot, maar op dat van de hele stad.
  • Ontdek wat het betekent om mens te zijn vanuit het perspectief van een buitenstaander.
  • Bekijk de wereld van de mens door de ogen van een machine.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu

Releasedatum: 27/11/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/11/2020
EAN 711719396871
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Seks
Publisher Sony
Ontwikkelaar Quantic Dream
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands, Frans

Game Trailers