Pro Evolution Soccer 2017

- Real Touch - Zie hoe verschillende spelers op unieke en verschillende manierende de bal controleren op basis van waar en hoe je hen bestuurt.
- Precise Pass - De combinatie van Real Touch en de echte bal fysica verheft passeren tot een kunstvorm in PES 2017. Vele factoren bepalen de snelheid en nauwkeurigheid van de bal, zoals statistieken en  vaardigheden van de speler en positie van de speler tegenover de bal.
- Keepen - Keepers zijn sterk verbeterd door toegevoegde bewegingen en animaties, waardoor de meest wendbare keepers in PES geschiedenis worden gecreëerd. Ze reageren direct op schoten, met inbegrip van een snelle follow-up, waardoor ze direct in actie schieten na een duik naar de bal.
- Totale Teamcontrole - De PES serie staat bekend om ongelooflijke diepte bij het beheersen van hoe je team speelt en met Total Team Controle in PES 2017 hebben gebruikers nieuwe opties om tijdens een wedstrijd te gebruiken.
- Hoekschopcontrole - Beheers de defensieve en offensieve strategieën om een nieuwe dimensie toe te voegen aan hoekschoppen. Door op de d-pad te tikken bij een hoekschop verschijnen meer opties, zodat je elk moment kan afstemmen op je eigen speelstijl.
- Adaptieve AI - Voor de eerste keer in een voetbalgame zal de AI leren hoe jij speelt, naar je strategische plannen luisteren, je instructies volgen en tactieken aanpassen aan deze plannen!
- Authentieke Visuals - De visuals zijn sterk verbeterd in PES 2017, dankzij de verdere integratie van Fox Engine.
- Natuurlijke spelerbewegingen - Nieuwe functies zoals Real Touch en Precise Pass komen pas echt tot hun recht dankzij de honderden nieuwe animaties die zijn toegevoegd, waardoor een breed scala van bewegingen bij het vangen en het passeren van de bal mogelijk zijn.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/9/2016
EAN 4012927058817
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Konami
Ontwikkelaar Konami
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels