Borderlands Triple Pack

Het Borderlands Triple Pack bevat Borderlands, Borderlands 2, Borderlands - The Pre-Sequel en alle DLC voor deze drie games.

-------------------------------

Borderlands

Borderlands speelt zich fa op een verre planeet, genaamd Pandora. Tijdens de kolonisatie van Pandora loopt er echter het een en ander mis. Al snel blijkt dat de planeet geen ideale thuishaven voor de mensheid is. Diegene die zich een retourticketje Aarde kunnen veroorloven, zijn al lang verdwenen. De andere overlevenden blijven hopeloos achter op een dode planeet. Althans dat is wat de achtergebleven kolonisten denken. De planeet krioelt van de agressieve buitenaardse monsters die decennia lang in een winterslaap hebben doorgebracht. Gelukkig heerst er ook hoop. Enkele achtergebleven rebellen zijn namelijk op een kluis gestoten die mogelijk de geheimen van een verdwenen beschaving bevatten. Jij trekt er samen met enkele stropers op uit om het geheim te ontrafelen en de inhoud van de kluis te ontdekken.

Op het eerste zicht lijkt Borderlands een standaard FPS met een futuristische verhaaltje. Maar onder het verhaal zou weleens een ware revolutie in het first person shooter genre kunnen huizen. Borderlands is de eerste in het genre RPS - Role Playing Shooter - een kruising tussen Diablo en Halo. Voor je start, kies je uit vier verschillende personages: de Soldaat is de leider en de medische hulp van het team; de Jager is gespecialiseerd in snipen en zware wapens; de Siren beschikt over speciale gaves zoals onzichtbaarheid en schokgolven en ten slotte kan je met de Berserker (de tank) serieuze schade aanbrengen met zijn explosief arsenaal wapens. De game ondersteunt een vier speler online co-opmode.

- First Person Shooter met RPG-eigenschappen.
- Ontwikkeld door Gearbox Software, bekend van oa. Brothers in Arms en de Half-Life uitbreidingen.
- Unieke engine dat wapens genereert op willekeurige basis zodat de speler zelden of nooit dezelfde wapens vindt en in totaal meer dan 1.000.000 wapens kan samenstellen.
- Ontworpen met vier speler co-opmode in gedachte, inclusief split-screen gameplay.
- Online kunnen spelers in en uit de game springen of alleen een singleplayer spel starten.

-------------------------------

Borderlands 2

Borderlands 2 is het vervolg op de veelgeprezen en populaire role-playing shooter en trakteert je opnieuw op een unieke stijl, interessante personages en meeslepende coöpgameplay. Het verhaal gaat verder met nieuwe personages, vaardigheden, vijanden, wapens en uitrusting. Je maakt nieuwe vrienden en bewapent ze tot de tanden om zij aan zij te vechten in de onbekende en onvoorspelbare wereld van Pandora. Ga samen op een meedogenloze tocht vol wraak op zoek naar de ultieme verlossing.

Nieuwe personages en oude bekenden

In Borderlands 2 speel je als één van de zes Vault Hunters. Je moet Pandora bevrijden uit de greep van Handsome Jack, de briljante, charismatische en uiterst verderfelijke directeur van de Hyperion Corporation, die je meer dood dan levend heeft achtergelaten op de ijskoude toendra van Pandora. Neem wraak en voorkom dat Jack een buitenaards oerkwaad laat ontwaken dat bekendstaat als de Warrior . Tijdens je avontuur ontmoet je oude bekenden uit de vorige game, zoals de originele Vault Hunters Roland, Lilith, Brick en Mordecai. Zij en allerlei nieuwe personages helpen je om Jack te verslaan, de Warrior te vernietigen en Pandora te redden.

- Open-wereld shooter met RPG-elementen.
- Speel als één van de zes nieuwe personages.
- Ontelbare wapenvariaties en voorwerpen.
- Meer nadruk op het verhaal dan in zijn voorganger.
- Coöperatieve gameplay voor vier spelers.

-------------------------------

Borderlands - The Pre-Sequel

Stort je in het universum van borderlands en schiet en plunder je een weg door een gloednieuw avontuur op de maan van Pandora in Borderlands - The Pre-Sequel!

Ontdek het verhaal achter Handsome Jack, de schurk van Borderlands 2, en hoe hij aan de macht kwam. De Pre-Sequel speelt zich af na de oorspronkelijke Borderlands en vóór Borderlands 2, en schotelt je een hoop nieuwe gameplay voor met de genremix van shooter en RPG waar de fans zo dol op zijn. Zweef met lage-zwaartekrachtsprongen door de lucht en bestook je vijanden van bovenaf met nieuwe ijs- en laserwapens. Stap in en verken het maanlandschap met nieuwe voertuigen waarmee je nog meer vernieling aan kunt richten!

- Speel als één van de vier nieuwe personageklassen (zes inclusief de twee DLC-personages), met Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer en Athena the Gladiator zelfs een gevechtsklaar Claptrap-prototype

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/11/2015
EAN 5026555419451
Aantal spelers Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp, Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Gokken
Publisher 2K Games