FIFA World Cup 2010

EA SPORTSTM viert de komst van het grootste sportevenement ter wereld en presenteert de enige officiële game met exclusieve licenties van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM.

Voel alle emotie en passie die losbarst als de grootste rivalen het tegen elkaar opnemen om de wereldtitel. Jij neemt het op tegen vrienden overal ter wereld en gaat zelf op jacht naar de eindoverwinning van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Ga de uitdaging aan om je eigen land via de kwalificatie naar de finale te loodsen, met alle spanning en sensatie van het officiële toernooi.

Speel voor het eerst een uitgebreide en realistische online versie van de 2010 FIFA World CupTM. Neem het op tegen supporters die uitkomen voor rivaliserende landen. Overleef de groepsfase en de knockoutronden, win de finale en word kampioen van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Verdien punten voor jezelf en voor je team, en bewijs dat jouw land het beste is in het speltype Land tegen land. 2010 FIFA World Cup South AfricaTM van EA SPORTS is een spectaculaire game vol prachtige, realistische details. In de game zitten alle 199 nationale teams die hebben deelgenomen aan de kwalificatie en alle tien de officiële stadions die in Zuid-Afrika als voetbaltempel gaan fungeren.

Stap het veld op in het shirt van jouw nationale team in Aanvoerder van je land. Speel wedstrijden tegen vrienden om een plaats in de selectie van het eerste team te bemachtigen, aanvoerder te worden en je land de titel te bezorgen in Zuid-Afrika. Scoor de winnende goal in de finale van de FIFA World Cup en vier je doelpunt met een van de vele vreugdedansen die je zelf kunt instellen. Ga jij het kampioenschap winnen en de trofee binnenslepen?

In 2010 FIFA World Cup doorloop je de reis vanaf de kwalificatie naar de eindronde, met verschillende tactieken voor thuis- en uitwedstrijden, specifieke omstandigheden en effecten van spelen op grote hoogte. Door het nieuwe systeem voor strafschoppen beleef je de druk van het moment levensecht en lijkt het alsof je zelf achter de bal staat. In het speltype Coke Zero Kwalificatie kun je beslissende momenten tijdens de kwalificatie opnieuw beleven in een van de zes confederaties en in de 2006 FIFA World Cup. Je kunt online scenario's van de 2010 FIFA World Cup South Africa downloaden en opnieuw spelen. Dit is jouw kans om de geschiedenis te herschrijven!

- Win de 2010 FIFA World Cup - Neem deel als een van 199 teams van de kwalificatie tot aan een virtuele weergave van de 2010 FIFA World Cup-finale. Speel in de tien officiële stadions die tot leven komen met het feestgedruis van de 2010 FIFA World Cup.
- 2010 FIFA World Cup Online - De eerste complete en realistische online versie van de 2010 FIFA World Cup. Speel mee als je favoriete land tegen je rivalen; van de groepsfase, via de knockoutronden naar de 2010 FIFA World Cup-titel. Zoek de wereld af naar toplanden en -tegenstanders tussen alle 199 deelnemende landen.
- Aanvoerder van je land - Speel samen met drie vrienden in hetzelfde team, ieder op z'n eigen positie. Werk samen en win elke wedstrijd, maar neem het tegen elkaar op voor de aanvoerdersband. Ontwikkel jezelf als international. Begin bij het B-team, maak de overstap naar de eerste selectie, schop het tot aanvoerder en leid je land naar de titel in Zuid-Afrika.
- Spectaculaire vormgeving - De 2010 FIFA World Cup South AfricaTM komt tot leven op een spectaculaire manier met alle passie en praal van het echte toernooi, inclusief de tien officiële stadions. Ervaar de confettikanonnen, slingers, gigantische spandoeken, flyers, vlaggen en het vuurwerk, alsof je zelf in Zuid-Afrika bent.
- Land tegen land - Vertegenwoordig je land in de online versie van de 2010 FIFA World Cup. Neem het op tegen je rivalen en word de beste van de wereld. Verdien punten voor jezelf en voor je team, en bewijs dat jouw land het beste is. Al je prestaties worden beoordeeld, bijgehouden en geüpload, en je beoordelingen tellen mee voor het spelers- en landenklassement.
- Nieuw strafschoppensysteem - Ervaar de levensechte ontlading en frustratie van een strafschoppenserie alsof je zelf op het veld staat. Maak een schijnbeweging om de keeper op het verkeerde been te zetten of gebruik de nieuwe moves van de keeper om de strafschopnemer uit zijn concentratie te halen. Houd het hoofd koel en schiet de penalty binnen waarmee je team de FIFA World Cup-titel pakt.
- Tactieken voor thuis- en uitwedstrijden - De computer bootst het internationale voetbal na met strategische, verdedigende opstellingen voor zwakke teams die uit spelen. En zwakkere teams stijgen bove

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +24 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +24 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 28/4/2010
EAN 5030946088508
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Electronic Arts