Cars 3 - Race O Rama

In Cars Race-O-Rama keer je terug naar Radiator Springs waar je opnieuw Bliksem McQueen en Chick Hicks volgt terwijl ze hun studentracers voorbereiden. McQueen en zijn studenten willen deelnemen aan de Race-O-Rama Exhibitie. Ontmoet 15 nieuwe speelbare personages die hun debuut maken in de videogame. Een verbeterde Bliksem McQueen is uitgerust met de laatste snufjes en speciale racing kits, waardoor hij nog sneller over de actievolle racebanen in Metro City scheurt.

De game introduceert dus vijftien nieuwe personages waarmee je over parcours racet die variëren van Metro City's hoge snelheidswegen tot de Baja woestijn en de zanderige stranden. Bovendien kunnen spelers Bliksem McQueen uitrusten met nieuwe wielen, velgen, motorkappen, flanken, achterbumpers, spoilers en frisse kleuren. Je kan hem nu helemaal aanpassen aan jouw smaak. Spelers nemen deel aan een razendsnel race-avontuur waarin je Bliksem's nieuwste mogelijkheden kan testen. Drift als een gek door de bochten, voer 'Kachow' poses uit voor enthousiaste fotojournalisten en fans. Cars Race-O-Rama heeft ook enkele minigames die gebaseerd zijn op Disney Pixar's Car Toons, een serie kortfilmpjes met de Cars in de hoofdrol.

- Aanpassingsmogelijkheden - Krijg ontelbare mogelijkheden om de auto's volledig aan te passen met kleuren, wielen, velgen, motorkappen, flanken, achterbumpers en spoilers.
- Nieuwe personages - Er zijn meer dan 30 speelbare personages waarvan 15 nieuwe gezichten.
- Nieuwe racewereld - Acht spannende raceomgevingen waarvan vier gloednieuwe.
- Speel met een vriend - Race tegen een vriend in de arcade mode met minigames, parcours, missies en meer...
- Dynamische game gebeurtenissen - Ervaar de reacties van het publiek wanneer je gekke stunts uitvoert.
- Nieuwe minigames - Mack Track Challenge gebaseerd op het Mattel speelgoed, drie verschillende games die gebaseerd zijn op de Cars Toons en veel originele games zoals Photo Op, Auto Cross, Tractor Stampede en Transporter.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 5/11/2009
EAN 4005209120586
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 3
Publisher THQ