Bakugan - Battle Brawlers

Trek ten strijde en stort je in een parallelle wereld waar goed en kwaad elkaar genadeloos bestrijden voor de heerschappij! Het lot van de melkweg ligt in jouw handen. Bakugan vertelt het verhaal van Dan en zijn vrienden terwijl ze samen met hun Bakugan Brawlers vechten om de planeet Vestoria, en ten slotte ook Aarde, te redden. Alles in Bakugan zal aanspreken tot de fans van de reeks. Maak je eigen vechtersbaas en personaliseer hem of haar met unieke eigenschappen en talloze attributen.

Kies je eigen gevechtsstijl

De actie van Bakugan neemt plaats in speciale arena's. In totaal zijn er 6 unieke arena's die gebaseerd zijn op de zes attributen van de zes werelden. Alvorens je gaat strijden, moet je een kant kiezen. Het heldenscenario is geregisseerd door de uitgever van de tekenfilm. Je kiest een kant en vecht aan de zijde van Dan om het kwaad te overwinnen en Vestroia met gloednieuwe wapens te redden van de totale vernietiging. In het spel speelt iedereen met drie Bakugan en drie kaarten. In totaal zijn er 35 Bakugan, waarvan 2 helemaal nieuw en 200 kaarten waarvan 12 nieuwe. De drie gekozen kaarten moet je combineren met je Bakugan. Hoe groter het getal op de kaart, hoe beter het effect van de kaart op je Bakugan. Hierdoor krijgt het een RPG-aardje. Gedurende het spel kan je 250 items vrijspelen. Maar de grootste voldoening is natuurlijk Aarde en het melkwegstelsel redden van de complete ondergang.

- De wereld van Bakugan komt tot leven - De speciale arena's en het nieuwe gamemechanisme zorgen voor meer dan een vechtgame met platformelementen. Bakugan is een volledig nieuwe ervaring.
- Een heldenscenario geregisseerd door de schrijver van de animatiereeks.
- Kies je eigen gevechtsstijl.
- 24 niveau's boordevol actie verdeeld over 8 omgevingen.
- 6 unieke arena's, 35 Bakugan, 17 aanpasbare strijders, meer dan 200 kaarten en 250 vrij te spelen items.
- Buitengewone adventure mode, tutorials en single- en multiplayer gamemodes.

Platform:

Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/10/2009
EAN 5030917075636
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG, Strategy
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Activision