Transformers 2 - Revenge of the Fallen

Transformers 2 is gebaseerd op het legendarische gelijknamige speelgoed en animatiereeks van Hasbro dat nu verfilmd is door actiefilmregisseur Michael Bay. Een film van zulke magnitude leent perfect aan tot een game daarom brengt Activion ons de officiële filmgame. Revenge of the Fallen richt zich weer op het oneindige gevecht tussen de Autobots (de goede robotten) en de Decepticons (de slechteriken).

Megatron's wraak

Het gevecht voor Aarde is nog maar net afgelopen wanneer het gevecht voor het universum begint. Nadat Starscream terugkeert naar Cybertron, roept hij alle Decepticons terug samen. De leider van de Decepticons is vastbesloten om terug te slaan op Aarde. Net als de Autobots denken dat de vrede op Aarde kan terugkeren, steelt Skorpinox Megatron's dode metalen karkas van een Amerikaanse marinebasis. Door zichzelf en zijn Spark op te offeren, brengt Skorpinox Megatron terug tot leven. Megatron wilt wraak! Met de hulp van Starscream en de rest van de Decepticons staat het lot van de mensheid weer op het spel. Alleen de Autobots en hun versterking kunnen de planeet Aarde en de mensheid beschermen van hun verschrikkelijk lot.

Uitsluitend op Nintendo Wii & PS2

Krome Studios, die eerder al werkten aan Spyro - The Eternal Night en Hellboy - Science of Evil, brengen ons de officiële game van de film. Transformers 2 maakt gebruik van de unieke mogelijkheden van de console om een intens derde persoons actie-avontuur af te leveren. Houd brute gevechten met explosieve robotten en race door de straten van San Fransisco in arcade voertuig- en vliegsequenties. Bovendien kan je aan de slag met een vriend in de nieuwe splitscreen co-opmode. Ontdek de geheimen van de film, beleef de gevechten en herken de knappe omgevingen die de film zo spectaculair maken.

- Vecht, vlieg, rij en schiet je een weg door spectaculaire levels.
- Upgrade je wapens, verbeter je robot en gebruik unieke vaardigheden. Vecht zoals je dat altijd al wilde.
- Speel co-op met vrienden om uitdagingen te overwinnen of neem het tegen elkaar op in keiharde gevechten.

Platform:

Levertermijn 1-2 werkdagen

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 9/4/2010
EAN 5030917068959
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Activision