Total War - Three Kingdoms Limited Edition

De Total War: Three Kingdoms Limited Edition bevat de volgende inhoud:

 • Game (Steam code)
 • Dubbelzijdige map & personage poster
 • Premium deluxe verpakking
 • Yellow Turban Rebellion DLC
  • Deze DLC bevat bevat 3 nieuwe speelbare Warlords & 3 nieuwe Hero Classes, nieuwe character skills, wapens en armour! (Gratis toegang tot de DLC vereist activatie van de Steam code ten laatste op 30 mei 2019)

Total War: Three Kingdoms Limited Edition

De populaire RTS-reeks Total War doet beroep op een van de beroemdste verhalen uit de Chinese oudheid. Total War: Three Kingdoms duikt in het epische conflict waar de drie grootste koninkrijken vochten voor de heerschappij van het Chinese rijk. In Romance of the Three Kingdoms wordt het bloedmooie China verscheurd door het gebrek aan één leider. Op zoek naar een nieuwe keizer en een nieuwe manier van leven probeert China zijn koninkrijk te verenigen maar wie heeft de militaire kracht om de harmonie te laten weerkeren?

China's grootste legendes

Maak je keuze uit 11 verschillende legendarische strijdheren uit China's epische 'Three Kingdoms'-roman. Van beruchte leiders tot krachtige krijgers,  je rektruteert de beste manschappen om de nieuwe dynastie op te richten. Gebruik de specialiteiten van de 11 legendarische leiders om het rijk te veroveren en domineer je vijanden in verschillende disciplines: militair, technologisch, diplomatiek of economisch. Vorm allianties met sterke tegenstanders, steek een mes in de rug van je oppositie of wordt een meester in politieke intrige.

Three Kingdoms China

Geniet van de natuurlijke schoonheid van China en houd gevechten door de verschillende fauna's die China rijk is: subtropische bossen, woestijnen of sneeuwbedekte bergen. De wereldkaart is bezaaid met de legendarische monumenten van China zoals de Grote Muur van China, de Yangtse rivier en veel meer...!

Guanxi Systeem

Guanxi is een Chinees concept om dynamische relaties te beheren en Total War Three Kingdoms laat je beslissingen en de persoonlijkheid van je helden dicteren hoe het verhaal zal verlopen. Elke leider heeft een unieke persoonlijkheid, motivatie en verschillende likes/dislikes. Ze kunnen diepgaande relaties met elkaar aan gaan, zowel positief als negatief en geven zo vorm aan je heerschappij.

Artistieke puurheid

In het spel geniet je van de flamboyante wushu gevechten in heerlijke animatiefilmpjes. Alle visuele details zijn verzorgt in de typerende stijl met een thematische UI, kleurrijke vista's, en authentiek geïnspireerd artwork dat het tijdperk tot leven doet komen.

Harmonie tussen turn-based en real-time

De Total War-games combineren de turn-based gevechten van de wereldkaart met intieme gevechten tussen de legers. Neem ingrijpende, diplomatische beslissingen op de turn-based wereldkaart en draag de gevolgen van je beslissingen in de real-time veldslagen. De beslissingen tijdens de gevechten hebben een grotere impact dan in voorgaande games. De relaties met je helden beïnvloeden niet alleen je eigen legers maar ook de allianties en de rivaliteiten met de andere naties. In een wereld waar krachtige allianties aan de basis liggen van de overwinning moet je elke nieuw element tijdens de gevechten in achting nemen.

 

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 23/5/2019
EAN 5055277034420
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre Strategy
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sega
Ontwikkelaar Creative Assembly
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers