World of Warcraft - Shadowlands (Add-on)

TROTSEER HET HIERNAMAALS

De sluier tussen leven en dood is niet meer.

Met een enkele vernietigende daad heeft Sylvanas Windrunner de weg vrijgemaakt voor het hiernamaals. De krachtigste verdedigers van Azeroth zijn meegesleurd in de verterende duisternis. Een oude doodskracht dreigt zijn banden te verbreken en de realiteit te ontrafelen.

Verborgen rijken van verwondering en verschrikking wachten op iedereen die naar de andere kant zou overgaan. De Shadowlands is de thuisbasis van een heel rijk van de overledenen; het is een wereld tussen werelden waarvan het delicate evenwicht het leven en de dood zelf bewaart.

Als een van de grootste kampioenen van Azeroth heb je de kracht gekregen om in lichaam en geest over te steken. Nu moet je een samenzwering onderzoeken om de kosmos ongedaan te maken en Warcraft-legendes helpen terug te reizen ... of hun uiteindelijke bestemming te vervullen.

NIEUWE WERELD: DE SHADOWLANDS

Wat ligt buiten de wereld die je kent? De Shadowlands, rustplaats voor elke sterfelijke ziel - deugdzaam of gemeen - die ooit heeft geleefd. Reis door gebieden van kwelling en gevangenschap tot die van wedergeboorte en eeuwige beloning.

NIEUWE PLAYER HUB: ORIBOS, THE UNDYING CITY

Oribos is het aankomstpunt voor alle zielen die de Shadowlands binnenkomen. Op dit kruispunt worden de doden beoordeeld door de onbewogen Arbiter voordat ze naar hun eindbestemmingen worden gestuurd, en de bewoners van Oribos ruilen roddels en anima - soulstuff dat zowel als kracht als valuta dient.

NIEUWE FEATURE: COVENANTS

Breng jezelf in lijn met een van de vier Covenants - mysterieuze sekten, elk met hun eigen ambitie voor de Schaduwlanden - om het evenwicht in het hiernamaals te herstellen.

Je krijgt toegang tot het Sanctum van je Covenant, waar je unieke missies accepteert, een uitgebreide verbondscampagne voert en je bondgenoten oproept om belangrijke missies te ondernemen. Je zult ook unieke vaardigheden verdienen op basis van je verbond en klasse, een unieke uitstraling en visuele uitstraling krijgen, en banden smeden met krachtige zielen, op basis van hun essentie om je vaardigheden verder aan te passen.

ONEINDIGE DUNGEON: TORGHAST, TOWER OF THE DAMNED

Eens bewaarde de gevangenbewaarder alleen de gevaarlijkste zielen in de kosmos opgesloten in deze eeuwige gevangenis. Nu zitten hier enkele van de grootste helden van Azeroth opgesloten, en je moet ze redden uit de toren van de gevangenbewaarder voordat hij hun ziel uitzet.

Torghast is een eindeloos opnieuw te spelen, steeds veranderende kerker die je alleen of in een groep kunt uitdagen. Je runs zullen elke keer verschillen, maar je moet voorzichtig onderzoeken. De dood brengt vreselijke kosten met zich mee. Versla genoeg van de onvoorspelbare uitdagingen van Torghast en je wordt beloond met unieke vaardigheden en items om je huidige overleving te garanderen of je volgende run te ondersteunen. Hoe verder je vordert, hoe groter je kans om materialen te vinden om de legendarische wapens en bepantsering te maken die je zullen helpen de balans in de Shadowlands te herstellen.

Andere geheimen liggen in de toren ... maar ze moeten nog worden onthuld.

LEVELED UP LEVELSYSTEEM

World of Warcraft: Shadowlands zal het levelsysteem gladstrijken en nieuwe avonturiers beter voorbereiden op wat komen gaat. Spelers zullen level 50 behalen voordat ze naar de Shadowlands gaan (nieuwe level cap: 60).

De ervaringscurve is aangepast om je sneller dan ooit voorbereid te krijgen voor de nieuwste uitdagingen, en elk level zorgt voor een betekenisvollere toename van vooruitgang en kracht. Alle uitbreidingszones worden ook flexibeler; ze kunnen naar jou en je vrienden schalen terwijl je level 50 wordt, dus het is gemakkelijk om een zone te proberen die je nog nooit hebt gespeeld.

Platform:

Editie:

Releasedatum: 2020

World of Warcraft - Shadowlands (Add-On) is uitverkocht. Bekijk World of Warcraft - Shadowlands Collector's Edition als alternatieve editie.

Het maximale aantal reserveringen is bereikt. Het is niet meer mogelijk een pre-order te plaatsen voor dit artikel.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2020
EAN
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre MMO
PEGI leeftijd 12
Publisher Activision
Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers