FIFA 12 - Euro 2012 DLC Voucher

In het UEFA EURO 2012-uitbreidingspakket voor EA SPORTS FIFA 12 sta je als speler te midden van alle opwinding van het officiële toernooi. Je kunt kiezen uit meer dan 50 Europese nationale teams en spelen in de 8 officiële stadions. Onderga de geweldige sfeer van een van de grootste en best bekeken sportevenementen ter wereld. Speel als je favoriete land in een volledig authentiek online toernooi tegen rivaliserende landen in de groepsfase, probeer de knockout-ronden te overleven en ga uiteindelijk voor de UEFA EURO 2012-titel. Je kunt ook de kwalificatie van UEFA EURO 2012 nog een keer beleven met uitdagingen die zijn gebaseerd op de echte wedstrijden. En je kunt belangrijke momenten van het UEFA EURO 2012-toernooi overspelen.

Speel UEFA EURO 2012 met authentieke teams en spelers

UEFA EURO 2012 komt tot leven op een spectaculaire manier met alle passie en praal van het echte toernooi, inclusief de 8 officiële stadions. Ervaar de confettikanonnen, slingers, vlaggen en het vuurwerk, alsof je zelf in Polen of Oekraïne bent. Speel met een van de nationale elftallen van de 53 UEFA-landen en neem het op tegen rivaliserende landen in het officiële toernooi. Leid je team naar de overwinning! Speel in all 8 officiële stadions van het echte toernooi in Polen en Oekraïne en ervaar het levensechte feestgedruis.

Speel uitdagingen die zijn gebaseerd op het echte UEFA EURO 2012-toernooi

Dankzij een live service kun je scenario-uitdagingen naspelen die zijn gebaseerd op echte wedstrijden en de beslissende momenten uit de kwalificatie en eindronde van het echte toernooi herbeleven. Deze service zal tijdens het UEFA EURO 2012-toernooi uitdagingen bieden waarmee fans de geschiedenis kunnen herschrijven. Fans kunnen ervaringspunten verdienen in uitdagingen en met hun EA SPORTS Football Club-profiel in niveau stijgen.

Stel je droomteam samen en domineer Europa in het gloednieuwe speltype Zegetocht

In het compleet nieuwe speltype Zegetocht kun je zelf een team samenstellen en het opnemen tegen andere landen in de strijd om Europa. Kies je favoriete Europese speler of Virtuele prof uit FIFA 12 als aanvoerder van je eigen team, verzin de perfecte strategie en verover heel Europa. Verdien betere spelers door andere landen te verslaan tijdens je zegetocht door het Europese continent. Naarmate je verder komt in het spel, kom je uit tegen sterkere landen. Versla alle landen om de allerbeste spelers te verdienen en verover heel Europa.

Strijd online om de eer in de eindronde van het Online UEFA EURO 2012-toernooi

Speel als je favoriete land in een volledig authentiek online UEFA EURO 2012-toernooi. Neem het op tegen rivaliserende landen in de groepsfase, overleef de knockout-ronden en sleep de UEFA EURO 2012-titel binnen.

- De gameverpakking bevat een DLC-code om de UEFA Euro 2012 uitbreiding voor FIFA 12 te downloaden
- FIFA 12 vereist om deze uitbreiding te kunnen spelen.

Minimum systeemeisen / system requirements:
- Windows XP (SP2)/ Vista/ 7
- 1.8 GHz Core 2 Duo processor
- 1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista/ 7)
- 8 GB vrije ruimte op de harde schijf
- 3D Videokaart met 256 MB RAM en pixel Shader 3.0 ondersteuning
- DirectX 9.0c compatibele geluidskaart
- FIFA 12
- Breedband internetconnectie

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 27/4/2012
EAN 5030946109029
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Online registratie verplicht
Publisher Electronic Arts