Skylanders - Spyro's Adventure

In Skylanders - Spyro's Adventures neem je de rol aan van een machtige Portal Master, die meer dan 30 verschillende personages kan besturen, waaronder iedereeens favoriete purperen draak Spyro. Elk van deze helden is een beschermer van een fantastische, mysterieuze wereld, maar ze zijn elk uit hun wereld verdreven door de sinistere Portal Master Kaos. Ze zitten nu gevangen in onze wereld als kleine speelgoedfiguurtjes en alleen jij kan hen helpen terug te keren naar hun wereld. Vertrek op een fantastisch avontuur, vecht tegen vervaarlijk uitziende wezens, verzamel schatten en los uitdagende puzzels op in je missie om hun wereld te redden.

Een portaal tussen onze wereld en die van de Skylanders

In Skylanders kies je je personage niet door ze uit een lijst te selecteren, maar door een figuurtje van het personage op de meegeleverde 'Portal of Power' te plaatsen. Alle vooruitgang die je hebt gemaakt met dat personage (zoals vaardigheden en aanvallen die je hebt geleerd en goud dat je hebt verzameld) wordt dan ook weer opgeslagen in het figuurtje, zodat je deze kan meenemen naar een vriend om in co-op te spelen of het tegen elkaar opnemen in verschillende battle arena's om voor eens en voor altijd uit te maken wiens held de sterkste is. Je kan op elk moment van personage verwisselen door een ander figuurtje op het portaal te plaatsen. Elk personage heeft immers zijn eigen persoonlijkheid en unieke vaardigheden.

Verzamel ze allemaal

Door nieuw figuurtjes te kopen en ze te ruilen met je vrienden kan je nieuwe ervaringen binnen het spel vrijspelen. Er zijn meer dan 30 figuurtjes om te verzamelen welke ingedeeld kunnnen worden volgens hun element type (Aarde, Lucht, Vuur, Water, Leven, Zombie, Magie, en Technologie). Wissel tussen de verschillende figuurtjes om bepaalde vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen, puzzels op te lossen of nieuwe gebieden te verkennen die voorheen ontoegankelijk waren. Ieder personage heeft ook zijn eigen heldhaftige uitdagingen die ontgrendeld worden naarmate je meer figuurtjes verzamelt.

Enkele personages

Spyro:
Spyro stamt af van een zeldzaam geslacht van magische purperen draken en komt van een land waar maar weinigen ooit zijn geweest. Hij heeft al verschillende avonturen beleeft en kent meer van de gebieden die hij beschermt dan alle andere Skylanders. Spyro is onbevreest en dapper, een echte held die vastberaden is om de wereld tegen alle bedreigingen te verdedigen.
- Element: Magie
- Primaire aanval: Fire Breath
- Secondaire aanval: Horn Charge
- Aanleerbare vaardigheden: Flight, Spread Fire, Aerial Head Bash, ...

Trigger Happy:
Trigger Happy is meer dan een naam alleen, het is zijn oplossing voor elk probleem. Niemand weet waar hij vandaan komt, maar iedereen in het land heeft al gehoord van deze krankzinnige schutter die iedere schurk achterna gaat ... meestal zonder de moeite te nemen om te mikken.  Hij schiet gouden munten met zijn zelfgemaakte schietijzers.
- Element: Technologie
- Primaire aanval: Gold Coin Shooters
- Secondaire aanval: Safe Cracker Bomb
- Aanleerbare vaardigheden: Pot of Gold Bomb, Super Charged Gold Blasters, Gold Nugget Slinger, ...

Gill Grunt:
Jarenlang leefde Gill Grunt vreedzaam op de oceaanbodem totdat een gemene groep piraten zijn zeemeermin vriendin kidnapte. Hij zocht land en water af om haar terug te vinden en vervoegde zich uiteindelijk bij de Skylanders om de wereld tegen elk soort vijand te beschermen ... maar vooral tegen piraten.
- Element: Water
- Primaire aanval: Harpoon Gun
- Secondaire aanval: Water Cannon
- Aanleerbare vaardigheden: Triple Harpoon Shot, Water Jet Pack, Water Launcher, ...

Ignitor:
Tijdens zijn eerste missie als een ridder kreeg Ignitor een harnas van een heks dat hem zou beschermen tegen het vuur van een draak. Dit bleek echter van vervloekt staal te zijn gemaakt. Het vuur van de draak verandert hem namelijk in een vurige geest en bindt hem aan het harnas voor de eeuwigheid. Ondankt dit voorval blijft Ignitor een energieke ridder met een vurige passie om het land te beschermen tegen het kwaad en de heks te vinden die hem om de tuin leidde.
- Element: Vuur
- Primaire aanval: Flaming Sword
- Secondaire aanval: Fire Spirit
- Aanleerbare vaardigheden: Blue Flame Fury, Fire Flourish, Armor Leap, ...

Eruptor:
Eruptor is een natuurkracht, afkomstig van een ras dat diep onder de grond leefde totdat een vulkaan zij gehele beschaving naar het oppervlak stuwde. Hij is een heethoofd met een sterke afkeer voor alles wat slecht is. Dus wanneer iets zijn wereld bedreigt, barst hij los ... letterlijk. Om zi

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/10/2011
EAN 5030917098024
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Activision