Story of Seasons - Friends of Mineral Town

STORY OF SEASONS, de geliefde landbouwfranchise, maakt zijn debuut op de Nintendo Switch. In een complete remake van de Game Boy Advance-klassieker, zal Friends of Mineral Town fans van de serie laten terugkeren naar nostalgische locaties en bekende gezichten laten tegenkomen. Opnieuw vormgegeven met HD-beelden, zullen de hartverwarmende graphics en verslavende gameplay zeker een hele nieuwe generatie boeren inspireren.

Herontdek een van de meest geliefde games binnen de STORY OF SEASONS-serie.

STORY OF SEASONS: FRIENDS OF MINERAL TOWN op de Nintendo Switch behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release uit 2003. Met vloeiende HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, zullen veteranen en nieuwkomers uit de serie snel worden verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.

Leef het eenvoudige leven in Mineral Town.

Maak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee houdt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te groeien en dieren variërend van alpaca's tot angorakonijntjes, is er geen dag hetzelfde als de seizoenencyclus en wachten er nieuwe vaardigheden op je.

Sluit vriendschap met de stedelingen en win hun hart!

Mineral Town staat vol met vriendelijke gezichten die je willen helpen je weg te vinden in je nieuwe woonplaats. Maak kennis met de lokale bevolking en leer hun verhalen terwijl je door je dagelijkse leven gaat, en misschien vind je onderweg zelfs liefde!

Activiteiten in overvloed voor vrije dagen van de boerderij.

Of het nu gaat om hoge paardenrennen, het vangen van een kampioensforel of het tonen van je culinaire creativiteit, de drukke kalender vol festivals betekent dat er nooit een saaie dag is in Mineral Town. Als je op zoek bent naar een rustigere tijd, neem jezelf dan mee naar de plaatselijke warmwaterbron, duik diep in de mijnen of zoek de seizoensgeheimen van de stad op.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 17/7/2020
EAN 5060540770554
Aantal spelers Singleplayer
Genre Simulation
PEGI leeftijd 12
Ontwikkelaar Marvelous
Geschreven taal Engels

Game Trailers