Indivisible

Dompel jezelf onder in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages in Indivisible. Een actie-RPG / platformgame met verbluffende animaties gecombineerd met unieke realtime gevechtsmechanieken. Ervaar een rijke vertelervaring, gameplay die gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen is en de kenmerkende kwaliteit waar Lab Zero Games om bekend staat!

Het verhaal draait om Ajna, een rebels en onverschrokken meisje dat opgroeide met haar vader aan de rand van een stad. Haar leven vervalt in chaos wanneer haar huis wordt aangevallen, en er in haar een mysterieuze kracht ontwaakt.

De enorme fantasiewereld, personages en het esthetische ontwerp van de game zijn geïnspireerd op verschillende culturen en mythologieën. Tijdens de zoektocht van Ajna komt ze veel 'Incarnations' tegen: mensen die ze kan absorberen en manifesteren om samen met haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, leert Ajna over zichzelf, de wereld waarin ze leeft, en vooral hoe ze het kan redden.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 9/7/2020
EAN 8023171043463
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher 505 Games
Ontwikkelaar Lab Zero Games
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers